„Rusia va invada România!” PROFEȚIA făcută de părintele Arsenie Boca înainte de moarte

eduard

O profeție a Părintelui Arsenie Boca, care ne dă fiori reci! Arsenie Boca a fost și încă este un mare mister pentru mulți dintre noi. Mormântul său adună mii de pelerini, în fiecare an, martori ai minunilor pe care Părintele le face, spune actorul Cristian Alexandrescu, într-o excelentă narațiune de pe YouTube.

Cu foarte mulți ani în urmă, pe vremea când comunismul înflorea neîncetat în inimile românilor, Arsenie Boca a efectuat numeroase profeții despre România. Anii au trecut și în prezent ne aflăm în fața unei situații stranii, care poate să pună în pericol integritatea noastră ca stat.

România, ocupată de Bulgaria, Ungaria și Rusia

Înainte de moarte, Arsenie Boca a profețit că România va fi invadată de trei țări: Bulgaria, Ungaria și Rusia. Multe din profeții au fost îndeplinite după moartea călugărului.

Printre acestea se numără și una cu privire la Rusia, care urmează să atace țara noastră. România ar putea fi ocupată de Rusia, a profețit Boca.

Țara noastră va fi ocupată de cele trei țări, care vor fi lovite de „bolovani de foc”.

Cel mai fierbinte subiect în acest moment este expansiunea Rusiei în Ucraina, pe lângă războiul dintre Israel și teroriștii Hamas.

„Se va ridica un popor de la Răsărit”

Toate aceste semne ni le-a proorocit părintele Arsenie Boca prin anii 1945-1946 și ne-a tălmăcit din Biblie de la Apocalipsă că se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, va bântui casele oamenilor, se va bea sânge de om, se va mânca carne de om.

Cine va rămâne din războiul ăsta va fi ales ca grâul din pleavă, spunea părintele.

Cele mai multe din profețiile sale se află pictate la Biserica din Drăgănescu, care grăiesc și în ziua de azi despre viziunile profetului.

Apocalipsa n-o să vină așa cum ne imaginăm noi, că toți o să murim, dintr-o dată, ci sfârșitul va fi încet, oamenii or să moară pe rând.

Brandul Arsenie Boca. Întrebări frecvente

Arsenie Boca a făcut minuni? E cea mai frecventă întrebare. Există nenumărate povești, a devenit un brand. Unele sunt simple invenții, transmise ca legendă, decât adevăr.

Povestea tânărului Boca a fost relatată de nepoata sa, Zoe Dăian. Arsenie avea 14 ani. Mama sa de o frumusețe extraordinară s-a recăsătorit cu un alt bărbat. Arsenie nu a fost de acord cu acest mariaj și a părăsit casa părintească.

Zoe, nepoata, povestește despre minunile profetului. Arsenie Boca citea enorm de mult, avea o valiză de cărți.

Profețiile sale despre România s-au adeverit și numeroși oameni îl căutau pentru chemarea sa divină.

Nostradamus și Baba Vanga, pe aceeași „lungime de undă”

S-a spus, de-a lungul timpului, că Nostradamus și Baba Vanga ar fi anticipat în profețiile lor diferite conflicte majore din istoria omenirii.

Pe fondul inflamării dintre Ucraina, Rusia și NATO, lumea se întreabă dacă nu cumva profețiile dau indicii de ce va urma. Baba Vanga era sigură că Rusia va fi noua putere a lumii.

„Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins, glorie lui Vladimir, glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat” – BABA VANGA

„Din Rusia se apropie în masă, Distrugătorul va ruina acel oraș, violentă distrugere Romaini va suferi, astfel flăcările marelui război nemaiputând fi oprite” – NOSTRADAMUS

Românul Vlaicu Ionescu, considerat cel mai bun traducător al profețiilor lui Nostradamus, era de părere că referirea la țara noastră poate fi înțeleasă greșit. Acel Romaini ar putea fi o greșeală de scriere, deoarece în perioada lui Nostradamus, România era la câteva secole de nașterea ei ca stat.

Catrenul atrage atenția că următorul război mondial îl va începe Rusia, ce va invada țările vecine de la Vest, inclusiv România.

Lasă un comentariu