Rona Hartner, uitată de vedete la înmormântare! Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru sunt singurele persoane publice care au condus-o pe ultimul drum

eduard

Rona Hartner a fost înmormântată astăzi, 1 Decembrie, chiar de Ziua Națională a României, în Cimitirul Bellu Catolic, în prezența familiei. Dintre persoanele publice, doar Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru au condus-o pe ultimul drum, cu lacrimi în ochi, pe marea artistă răpusă de cancer la doar 50 de ani.

Vedetele din România, alături de Rona Hartner doar pe Facebook. La înmormântare nu au venit
Vestea morții Ronei Hartner a strâns sute de mesaje de condoleanțe pe Facebook, multe dintre vedetele din România declarându-se șocate de această tragedie. Niciuna dintre persoanele publice care au postat în online mesaje sau crâmpeie din prietenia lor cu Rona Hartner nu au venit, însă, astăzi, la înmormântarea artistei.

Acestă zi extrem de tristă a coincis cu Ziua Națională a României și minivacanța bugetarilor, acestea fiind, probabil, motivele pentru care persoanele publice așteptate la înmormânatarea Ronei Hartner au considerat că se pot lipsi de acest drum. Ultimul pentru Rona Hartner.

Un detaliu de la înmormântare le-a scăpat din vedere tuturor. Deși, de regulă, sicriul este cărat pe umeri, în cazul Ronei Hartner nu s-a întâmplat așa. Dovadă stau fotografiile din galerie.

Ioana Tufaru, cu lacrimi în ochi la înmormânatarea Ronei Hartner
Cu lacrimi în ochi, Ioana Tufaru și-a adus aminte de cât de multe ori a ajutat-o Rona Hartner, dar și că mama ei a murit tot din cauza cancerului. Aceasta a avut o relație cu adevărat specială cu Rona Hartner și au vorbit foarte mult, mai ales în mediul online, astfel că vestea tragică a îndurerat-o profund pe Ioana Tufaru.

‘Pe Rona o cunosc de 30 de ani cred, dacă nu mai bine. Ne-am înțeles foarte bine, când mie mi-a fost greu, Rona m-a ajutat. Ea i-a fost studentă în facultate mamei mele. Mama mea a fost profesoară la Facultatea de Teatru. Eu acum lucrez la o carte despre mama mea și mă bucur că Rona a apucat să îmi scrie și ea câteva gânduri. I-am cerut ieri acordul surorii sale să le public, așa mi se pare normal. (…)

Îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin, așa, mai ales că în octombrie a avut concert din câte știu. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer. (…) E greu, sunt lucruri triste care te dor.’, a declarat Iona Tufaru în exclusivitate pentru VIVA!.

Printre cei care au venit să-și ia rămas-bun se numără și Aurel Pădureanu. Artistul, răvășit de tristețe, a rememorat momente emoționante trăite în compania Ronei și a regretatei sale soții, Cornelia Catanga.

„Îmi e și greu să vorbesc, să spun că nu mai există, pentru că a fost un suflet bun, femeia care aducea liniște în jurul ei, o artistă fenomenală, mare artistă. Dumnezeu să o odihnească, să o așeze alături de cele mai mari personalități ale lumii. Îmi pare rău, dar ca să faci această meserie trebuie să ai un talent fenomen trimis de divinitate și a avut talentul ăsta.

(…) Era în permanență veselă, nu o vedeai niciodată supărată. De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet!` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață’, a spus Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.

Lasă un comentariu