Rona Hartner, într-o situație aproape tragică: ‘Sora mea își trăiește ultimele clipe din viață’

eduard

Rona Hartner trece prin clipe de groază în acest moment. Problemele se țin scai de celebra artistă, care acum își trăiește ultimele clipe de viață. Anunțul tragic a fost făcut chiar de sora artistei, care a vrut să îi informeze pe toți fanii acesteia despre starea ei, care este pe zi ce trece mai gravă.

Rona Hartner trăiește ultimele clipe de viață
Rona Hartner este într-o starea extrem de gravă, după ce problemele de sănătate au copleșit-o. Se luptă de mult timp cu afecțiuni grave, dar se pare că organismul ei este pe punctul de a ceda, după ce a luptat din greu cu cancerul.

Sora artistei, Rinda, a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare. A dat vestea tragică printr-o postare chiar pe contul oficial ar cântăreței, precizând că aceasta își trăiește ultimele clipe de viață și este tot mai aproape să plece la Ceruri.

Sora artistei îi este alături în ultimele clipe de viață și spune că își doresc liniște în aceste momente grele. Femeia încearcă să îi fie alături Ronei și fiicei sale și îi roagă pe cei care o apreciază să se roage pentru ea la finalul călătoriei sale în această lume.

„Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei.

Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ronei Hartner de către sora actriței.

Postarea a adunat imediat o mulțime de reacții și comentarii din partea internauților. Printre cei care au transmis un mesaj de încurajare și gânduri bune artistei se numără și celebrități precum Dan Negru, care a fost șocat de vestea pe care familia artistei tocmai a făcut-o publică: „Dumnezeu să-i lumineze calea!”

Rona Hartnet a învins cancerul
Rona Hartner a dovedit că este o luptătoare, după ce a învins cancerul de două ori. Artista a avut o viață grea, marcată de multe greutăți și probleme de sănătate grave, dar niciodată nu a renunțat și a continuat să lupte pentru a supraviețui.

În anul 2019 a fost diagnosticată cu cancer la colon în fază avansată, dar a reușit să învingă boala în doar un an. În mod miraculos, a urmat indicațiile medicilor, a avut ocazia să fie tratată de niște specialiști și a scăpat de acest diagnostic crunt, ce a speriat-o inițial.

„Oncologul mi-a spus că nu mai e nicio zi de aşteptat, că trebuie să fac citostatice de prevenţie timp de şase luni. De fapt, lângă această tumoare cancerigenă, mai erau încă cinci.

Cele cinci ganglioanele care erau exterioare tumorei iniţiale pompau celule maligne în tot corpul. Eu credeam că sunt în faza 1 sau 2, dar sunt deja în faza trei a cancerului”, spunea atunci vedeta.

Rona Hartner se luptă cu două tipuri de cancer
Anul acesta, însă, Rona Hartner a aflat că are din nou cancer. De data aceasta, artista a primit un diagnostic complex, la care nu s-ar fi așteptat niciodată și pe care l-a primit foarte greu: cancer la plămâni, dar și la cap.

Cu aproximativ o lună în urmă, Rona Hartner aducea vești îmbucurătoare despre înfrângerea cancerului pentru a doua oară. Aceasta era fericită că medicii au găsit un tratament care a făcut minuni pentru ea și a învins boala care deja avansase la un stadiu final.

Cu toate acestea, în ciuda optimismului inițial, problemele de sănătate au revenit în prim-plan. În urma unui recent control medical, actrița a primit o veste tragică: una dintre metastaze, cea de pe creier, a crescut. Din acest motiv, trebuia să facă iar terapii și multe vizite la medici.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier.

În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a spus Rona Hartner pentru ciao.ro.

Vedeta era, în continuare, optimistă și lăsa de înțeles că situația nu este atât de gravă precum pare. Spunea, însă, că nu știe ce va face de Crăciun, pentru că voia să scape cu orice preț de cancerul care o urmărește de ani buni. Se pare, însă, că viața are alt plan pentru ea.

Lasă un comentariu