Rona Hartner, înmormântată de 1 Decembrie. Imagini emoționante cu iubita ei mamă, dar și cu frații Rin

eduard

A venit clipa grea a despărțirii de Rona Hartner, artista care a murit pe 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după o luptă cruntă cu cancerul. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei a ajuns în România miercuri, 29 noiembrie, iar pe 1 decembrie, de la ora 12.00, are loc ceremonia de înmormântare.

Rona Hartner, înmormântată de Ziua Națională a României
Rona Hartner s-a stins într-un spital din Franța, a avut parte de un priveghi în orașul Toulon, frații ei, Rinda și Reon, ocupându-se toate cele creștinești. Așa cum a anunțat sora Ronei Hartner, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a ajuns în România în cursul zilei de miercuri, 29 noiembrie, iar vineri, chiar de Ziua Națională a României, are loc înhumarea, la Cimitirul Bellu Catolic, din București. Artista este înmormântată lângă tatăl ei, pe care l-a adorat și care i-a dat multe semne de Dincolo. Bărbatul s-a stins în 2016.

Mesaje emoționante pe coroanele de flori
Oamenii dragi Ronei, care au fost să îi aprindă o lumânare, la priveghi, au publicat pe Facebook imagini de la capela Cimitirului Bellu Catolic. Pe crucea Ronei au fost așezate crenguțe de brad, iar pe sicriu au fost lipite poze cu artista.

În prim plan se vede coroana din garoafe albe, depusă de frații ei, care au scris un mesaj emoționant pe panglică: „Dormi în pace, surioara noastră dragă. Rinda și Reon”. Un mesaj dureros este și cel din partea mamei și a fiicei: „Îngerul nostru, drum lin între îngeri. Mama și fiica”. „Rona, nu te vom uita niciodată”, este mesajul de adio din partea nepoților.

Rinda, sora Ronei Hartner: „Mama mea este foarte afectată”
Acum au rămas neconsolați frații Ronei, Rinda și Reon, biata lor mamă, dar mai ales fiica actriței, Rita Sumayla, în vârstă de 15 ani. Sabina, mama Ronei, este un monument de durere, iar Rinda abia și-a găsit cuvintele într-o declarație pentru Viva.ro.

„Mama mea este foarte afectată. Nu mai are voce. Vă dați seama, ce durere este pentru un părinte, să îi moară un copil?! Iar fiica ei, încă nu poate accepta că mama ei nu mai este. Moartea ei a fost pentru noi toți un adevărat șoc. Am petrecut ultimele clipe alături de ea și pot să vă spun că a plecat cu zâmbetul pe buze„, a declarat Rinda, pentru Viva.ro.

Imagini cu mama și cu frații Ronei Hartner, din perioada în care erau împreună, fericiți
Mama Ronei Hartner, dar și Rinda, sora actriței, au umpluta paginile de Facebook cu imagini în care Rona era fericită, plină de viață și cu zâmbetul pe buze, alături de ei. Într-o postare din 19 noiembrie 2020, Rona îi spune „la mulți ani” mamei sale, publicând o poză cu ele două și un mesaj de dragoste (foto în galerie).

„La mulți ani, mămica mea mică!!!! Să ne trăiești și să te bucurăm cum om putea, că meriți și ne-ai fost tot timpul aproape la greu. Măcar să putem face și NOI pe jumătate din ceea ce ai făcut tu pentru noi trei. Fii binecuvâtată și fii mândră că tot ce am realizat vreodată bun este datorită ție! Știi că te iubim cu toții„. Iată că soarta a făcut ca biata femeie să ajungă să-și îngroapte propriul copil.

Lasă un comentariu