Românca Iasmina Milutinovici şi americanul care administrează Statuia Libertății, vacanță la Mamaia.

eduard

Iasmina și Bradford au renunțat la plajele exotice pentru vacanța de vara aceasta și s-au răsfățat în bătrâna stațiune Mamaia, de pe litoralul românesc. Alături de cei doi băieți, românca și americanul au gustat din plin distracțiile autohtone, au făcut plajă și nu au trecut neobservați. Nici nu ar avea cum, căci frumoasa blondină și-a etalat costumele de baie și atuurile fizice, după cum se observă în pozele publicate, din plin, pe pagina ei de Facebook.

Cum s-au cunoscut Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill
Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill, milionarul care administrează Statuia Liberttății, simbolul Americii, s-au cunoscut în 2014, în perioada în care românca realiza un stagiu de practică la compania deţinută de american. Ea a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara şi a obţinut o diplomă de master în Comunicare şi Relaţii Publice de la Universitatea Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, iar în prezent este şefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania care administrează Statuia Libertăţii şi care este condusă de soţul ei.

„Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine. Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă şi nu îi ceream să îmi ia ceva ce îmi place, dar acum îmi ia, deşi iniţial se opune“, declara românca într-un interviu publicat în 2018, în The New York Times.

Iasmina Milutinovici, despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei: „Tinerii sunt plictisitori”
Pentru Iasmina, diferența de vârstă de 34 de ani nu a fost un impediment, ba din contră. În același interviu declară că i-au plăcut mereu bărbații maturi, pentru că tinerii sunt „boring” (plictisitori): „Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori.

Nu au suficientă experienţă pentru a şti cum să trateze o femeie, dar domnii mai în vârstă ştiu cum să facă o femeie să se simtă ca atare. Ne-am început relaţia firesc şi este o legătură remarcabilă între noi. Niciodată nu am băgat în seamă diferenţa de vârstă şi cu siguranţă nu face parte din viaţa noastră de zi cu zi”.

Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill s-au căsătorit pe iunie 2018, la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York. Ea avea 27 de ani atunci, iar el, 61. În prezent, Iasmina și Bradford au doi băieți, David Milan și Michael, născuți în 2019, respectiv 2021. Bradford Hill mai are trei copii din cele două mariaje anterioare, gemeni de 19 ani și o fată în vârstă de 29 de ani.

Cine este Bradford Hill, milionarul american care administrează Statuia Libertăţii
Milionarul american Bradford Aaron Hill face parte din a treia generaţie a familiei Aaron Hill, care reuşeşte să obţină dreptul de ceseiune asupra Statuii Libertăţii, compania sa administrând activitatea din jurul celebrului obiectiv turisitic şi deţinând un restaurant şi un magazin de suveniruri.

„Nu deţin Statuia Libertăţii, dar ne ocupăm de tot ce înseamnă părţi reconcesionate, este o afacere de familie de peste 80 de ani. Ne ocupăm de acest lucru, suntem foarte norocoşi, dar nu e o viaţă fără probleme”, a spus acesta într-un interviu pentru Antena Stars, citat de okmagazine.ro.

Lasă un comentariu