Reduceri surpriză la LIDL! Produsele preferate de români au reduceri masive de astăzi

eduard

Ce alimente găsești la Lidl începând de luni, 13 noiembrie 2023. Reducerile sunt mari, așa că se vor cumpăra imediat.

Lidl bagă la raft de luni, 13 noiembrie, produse adorate de români. Au prețuri avantajoase și se vor cumpăra încă de la primele ore ale dimineții.

O sută de grame de telemea de vacă vor putea fi cumpărate cu doar 1,79 de lei. Preparatul este disponibil în limita stocului, ceea ce înseamnă că oamenii se vor înghesui să o pună în coșurile de cumpărături.

Pieptul de pui dezosat, fără piele, are un preț foarte accesibil. Clienții pot cumpăra acest produs cu doar 2,19 lei pe suta de grame. Stocul este limitat.

Cronut, o combinație delicioasă între croissant și gogoașă, se va vinde de luni cu suma de 3,99 lei. Iaurtul natural, cu 3,5% grăsime, are un preț special de numai 2,49 lei.

O pungă de salată mix va costa la Lidl 3,99 lei. Literele alfabet, apreciate de micuți atunci când vine vorba de supe sau ciorbe, se căsesc la raft cu suma de doar 2,49 lei.

Potrivit catalogului online punga de griș costă doar 1,79 lei, chipsurile ondulate 4,99 lei, iar o sticlă de 2 litri de suc va fi 1,29 lei.

Lidl are la ofertă brânza proaspătă cu smântână, care poate fi cumpărată la un preț special de 4,70 lei de către cei care au instalată aplicația mobilă Lidl Plus. A doua cutie cumpărată este gratis.

„Bucură-te de ofertele #LidlPlus! Verifică-le săptămânal în aplicație, alege produsele din magazin, scanează cardul digital la casa de marcat și ai super reduceri”, este anunțul Lidl.

Lasă un comentariu