Recunoşti fetiţa din imagine? E una dintre cele mai cunoscute brunete din România, transformarea e vizibilă

eduard

Copila cu privire poznașă este astăzi una dintre cele mai cunoscute brunete din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care o pot recunoaște în aceste fotografii. Transformarea prin care a trecut, odată cu înaintarea în vârstă, este spectaculoasă.

Fetița din imagine a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz
Tunsă scurt, parcă ușor timorată, fetița îmbrăcată în tradiționala uniformă școlară românească a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul de la noi din țară.

A avut curajul de a accepta o provocare dificilă, ce a dus-o departe de casă, de familie, de prieteni, de tot confortul cu care era obișnuită și i-a testat nu doar rezistența fizică, dar și pe cea psihică. Apoi, a mizat pe imaginație, creativitate și dragostea pentru haine și accesorii, alăturându-se unui proiect de televiziune îndrăgit de public.

Puțini o pot recunoaște
În ciuda faptului că este cunoscută și de pe micul ecran, dar și în mediul online, puțini ar bănui că vedeta este fetița din imaginea de mai jos.

Este vorba despre nimeni alta decât Raluca Dumitru, fostă concurentă la Survivor România, Bravo, ai stil! și cea care a prezentat, pentru o vreme, matinalul de la Antena Stars alături de simpaticul Răzvan Botezatu.

„A fost un copil foarte obraznic, dar și foarte isteț”
Vedeta și-a trăit o mare parte din copilărie în casa bunicilor, în satul Glodenii Gândului din județul Iași. Era un copil plin de energie, inteligent, poznaș și era mereu pusă pe șotii.

„A fost un copil foarte obraznic, dar și foarte isteț. Nu stătea o clipă, dar așa sunt copiii. Raluca mai are un frate mai mare, ea fiind cea mai mică și cea mai răsfățată. Mergeam cu amândoi la cosit și trebuiau să adune și ei buruiană, iar ea nu făcea nimic și aștepta ca Marius, fratele ei, să adune și fură de la el. Venea la mine și îmi spunea «Gata, eu am terminat. Hai să mergem acasă». Eu știam că minte, dar mi-a plăcut de ea că era foarte isteață.

Mereu făcea așa. Dacă voia ea să facă un lucru, îl făcea, dacă nu, nu. Dădea cu mătura prin curte, scutura covoare, făcea, doar dacă voia. Când era mică, ne spunea că vrea să se facă medic, procuror, polițistă. În fiecare zi voia altceva.”, a povestit bunicul Ralucăi Dumitru, potrivit BZI.

Lasă un comentariu