Reacția lui Mircea Bravo după accidentul grav de ieri. În ce stare este bunicuța din Chinteni

eduard

Cunoscutul influencer şi comediant Mircea Bravo a intrat cu maşina într-un stâlp, luni dimineaţă, în localitatea bihoreană Roşia. În urma accidentului rutier, o pasageră din autoturism a fost rănită uşor şi a ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar-şef Alina Fărcuţa, evenimentul a fost semnalat printr-un apel la 112, la ora 9.23, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Rutier Beiuş.

“În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a explicat Fărcuţa.

În urma impactului, o femeie, pasageră în autoturism, a suferit leziuni aparent uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la Spitalul Municipal Beiuș.

“Circumstanţele şi cauzele accidentului rutier urmează să fie stabilite în urma cercetărilor”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, precizând că traficul rutier în zonă nu a fost afectat.
BIHOREANUL a aflat că şoferul din autoturism este cunoscutul influencer Mircea Popa, alias Mircea Bravo.

În autoturism s-ar fi aflat şi soţia lui, Georgiana, dar şi Lenuţa Moldovan din Chinteni, cea care joacă rolul bunicii în videoclipurile comediantului. Ambele au scăpat tefere, iar tanti Lenuţa – spun sursele BIHOREANULUI – şi-a şi continuat drumul spre mănăstirea Izbuc, unde trebuia să ajungă, fiind aşteptată de stareţul Mihail.

La spital a ajuns o altă persoană, parte din staff-ul comediantului, care a fost rănită uşor, având contuzii la nivelul unui genunchi şi a gleznei.

Influencerul a fost testat atât pentru consumul de alcool, cât şi pentru consumul de droguri, ambele rezultate fiind negative.

Conform unor surse din anchetă, primele informații duc la ipoteza că Mircea Bravo ar fi aţipit la volan.

”Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice”, au mai transmis polițiștii.

În momentul accidentului în mașină se mai afla și soția lui Mircea Bravo, Georgiana, dar şi Lenuţa Moldovan din Chinteni, cea care joacă rolul bunicii în videoclipurile lui, potrivit BIHOREANUL.ro.

Lasă un comentariu