Reacția lui Cătălin Botezatu după ce o femeie i-a spus că e „gay”. „Gândește înainte!…

eduard

Cătălin Botezatu i-a răspuns unui femei din mediul online se îndoiește de orientarea lui sexuală, făcându-l “gay”. Designerul a fost mereu deschis cu privire la viața sa privată și a vorbit mereu cu mândrie despre femeile frumoase din viața lui.

Dar iată că sunt unele persoane care consideră că își ascunde adevărata orientare sexuală. În mediul online, unde este mereu foarte activ, Cătălin Botezatu postează adesea fel de fel de fotografii în care apare cu prieteni și cunoștințe vedete, iar printre aceștia se află, evident, și femei.

Cătălin Botezatu: „Am doi copii! Nu mai aberați!”
Acum câteva săptămâni, Botezatu a publicat o serie de poze cu Crina Abrudan, cu care a făcut o ședință foto inedită în Dubai.

„Am revenit în Dubai. Nici nu mai știu pentru a câta oară anul acesta, cred ca a șasea sau a șaptea. Cătălin Botezatu mi-a propus să pozez în câteva dintre rochiile lui, așa că, ieri, am făcut împreună un shooting de excepție și în același timp am avut parte de o experiență deosebită.

Abia așteptăm amândoi să primim pozele și să le postăm. Video-urile le avem deja, lucrăm la ele și le postăm în zilele următoare. Pe lângă shooting, am avut parte și de momente superbe petrecute la SLS Dubai, care ne e gazdă, un loc pe care eu l-am descoperit anul acesta, unde acum am revenit și unde voi reveni cu drag” – povestea Crina Abrudan, despre experiența din Dubai.

Cătălin Botezatu, mesaj acid din partea unei internaute
După publicarea pozelor cu Crina, designerul a primit un mesaj jignitor din partea unei femei, lucru care l-a deranjat foarte tare.

„De ce vă afișați cu femei, dacă sunteți g*y? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greață….” – i-a transmis o femeie.

Cătălin Botezatu nu a putut rămâne indiferent unor asemenea vorbe, așa că i-a bătut obrazul femeii, spunându-i să nu mai abereze.

„Nu mă cunoașteți personal! Interesant, însă, este faptul că puteți spune astfel de elucubrații! De ce oare își dorește cineva (un anonim) să îmi canceleze tot trecutul meu amoros cu muuuulte relații cu femei celebre, frumoase și muuuulte circumvoluțiuni?! Am doi copii! Nu mai aberați!” – a replicat Botezatu.

Cătălin Botezatu: „Nu fiți invidioasă pe femeile din jurul meu!”
Apoi, designerul a continuat mesajul său spunând că de-a lungul anilor a făcut mari sacrificii pentru carieră și a sacrificat totul pentru ea, inclusiv viața personală. Botezatu i-a sugerat femeii care l-a atacat să nu fie invidioasă pe prezențele feminine din jurul lui.

„Știți câte sacrificii am făcut? Știți că muncesc de 35 de ani neîncetat! Mi-am sacrificat sănătatea, viața personală, familia, aproape tot, pentru ceea ce sunt acum! Ar trebui să vă doriți să cunoașteți astfel de oameni! Sunt puterea exemplului! Nu fiți invidioasă pe femeile din jurul meu!

Unele sunt doar prietene bune, altele au fost soții, logodnice, amante perfecte, iubite de-o noapte nebună, dar toate au fost femei! Femei adevărate care indiferent de statut merită respectate, iubite și respectate! Chiar și tu ești femeie… Gândește înainte de a emite astfel de ipoteze retarde!” – a încheiat Cătălin Botezatu.

Lasă un comentariu