Răzvan Simion a plâns în direct pentru Adda: „Ai pus o poză cu băieții tăi și tu ai zis că…”

eduard

Cântăreața Adda a fost invitată marți, 5 aprilie, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1. Artista a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei. Adda a fost diagnosticată greșit și timp de doi ani a suferit de o boală pe care, în realitate, nu o avea. Abia acum, fosta concurentă de la Asia Express a aflat că se confruntă cu boala Lyme și a început un alt tratament cu pastile, apoi vor urma injecțiile.

Adda a fost invitată recent la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a vorbit despre problemele ei de sănătate. Pentru artistă, sănătatea a devenit o prioritate. După doi ani de pandemie și, curând, de război, Adda a aflat și că suferă boala Lyme, pentru care ia un alt tratament. După multe rezultate eronate, cântăreața a aflat care este diagnosticul corect.

Invitată la matinalul de la Antena 1, Adda a stat de vorbă cu Răzvan Simion. Artista i-a povestit despre problemele ei de sănătate. Auzind ce i se întâmplă, prezentatorul tv a început să plângă în direct, fiind vizibil emoționat.

„Eu am presimțit cumva ce am. Din octombrie anul trecut mergeam la doctori și am întrebat și de Lyme și m-au trimis la psiholog, iar psihologul mi-a zis să nu mai vin că sunt ok, că problema mea e la fizic, nu la căpuț.

Mi-am dat seama despre ce e vorba când într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, n-am mai putut să-l ridic, am fost, m-am testat, a ieșit pozitiv, mi-am făcut mai multe investigații.

Când am filmat Paranoia (n.r. piesa lansată recent) nu-mi simțeam fața, partea stângă. Dar trag de mine și sunt vie, vreau să mă bucur de toate lucrurile din viața mea’, a dezvăluit Adda în cadrul emisiunii de la Antena 1, scrie Fanatik.

Adda: „Nu mă face să plâng acum’
La un moment dat, colegul lui Dani Oțil a remarcat o fotografie cu Adda alături de soțul ei, Cătălin Rizea, și băiețelul pe care îl au împreună.

„Ai pus o poză cu băieții tăi și tu ai zis că pentru ei…’, a observat Răzvan Simion.

„Dar nu mă face să plâng acum. E dimineață! Nu mă face să plâng. M-am machiat singură frumos și nu…’, a spus Adda încercând să nu se emoționeze.

„Da, lasă că plâng eu’, i-a răspuns prezentatorul.

„Nu e de plâns. Acum simt că trăiesc cu adevărat, mă bucur cu adevărat de ce e în jurul meu. M-am emoționat foarte tare acum. Vreau să las lucruri în urmă, vreau să fac muzică frumoasă și sunt convinsă că mă voi vindeca’, a mai continuat artista.

Boala de care suferă Adda
De aproximativ doi ani de zile, Adda suferă de borelioză sau boala Lyme. Artista obosește foarte repede, se confruntă cu paralizii la nivelul feței și are urticarii frecvente sau senzație de sufocare. Până acum, cântăreața a primit un tratament greșit, iar starea ei de sănătate nu se îmbunătățea aproape deloc.

Într-un interviu acordat pentru Impact.ro, Adda a povestit despre problemele ei de sănătate de care suferă, dar și ce schimbări a făcut acum în viața sa.

„Acum doi ani aproape. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Mi s-au pus o mie de diagnostice.

Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, care preia controlul.

Așa simt și acum, în timpul tratamentului, dar m-am învățat cu senzația asta. Nu mai știu cum e să mă simt perfect’, a mărturisit ea.

Artista spune că a luat două bacterii, borelioza și bartonella.

„E foarte greu de demonstrat de unde le-am luat, aceste bacterii pot fi transmise și de către țânțari. Ești la o terasă, la mare, sau la petrecere, de exemplu, lângă un lac, un țânțar te înțeapă și pe tine, după un altul.

Nu am fost niciodată mușcată de căpușă, nu mi s-a descoperit această insectă în piele sau urmele vreunei mușcături. Poate fi și de la țânțar, ploșniță, congenital. Din păcate, acestea sunt lucruri care în România nu prea se discută.

În România se tratează foarte greu această afecțiune
„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea.Sunt foarte puțini specialiști care se încumetă să facă asta. Țin legătura cu oamenii cu aceleași simptome și vorbim despre asta’, mai povestește Adda.

Adda a mai dezvăluit că patru luni trebuie să ia 26 de pastile pe zi, apoi 18 luni trebuie să facă injecții.

„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea.

Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o iau razna acasă. La concert am cântat o singură piesă’, a mai continuat ea.

Lasă un comentariu