Răzvan Botezatu, implicat într-un grav accident rutier. Mașina a fost făcută praf: ‘Nu sunt fricos, dar am avut chiloții uzi’

eduard

Îndrăgitul prezentator a trecut recent printr-o experiență terifiantă. Răzvan Botezatu a fost implicat într-un grav accident rutier. Mașina în care era vedeta a fost făcută praf în urma impactului. Primele declarații făcute de acesta și imagini de la locul incidentului.

Răzvan Botezatu, implicat într-un grav accident rutier
Cu toate că s-a retras de pe micul ecran, Răzvan Botezatu rămâne unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din showbiz-ul de la noi din țară. În ultima perioadă, vedeta este foarte activă pe platformele de social media, unde împărtășește cu admiratorii săi cele mai frumoase, dar și dificile momente din viața sa.

În urmă cu puțin timp, Răzvan Botezatu a fost implicat într-un grav accident rutier. Se pare că, în urma impactului, mașina în acre era vedeta a fost făcută praf. Acesta a făcut și primele declarații, după incident.

„Doamne, am făcut un mega accident aseară, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine. La ce izbitură, bușitură a fost…m-a zdruncinat din toate încheieturile. Când s-a oprit mașina, am zis că efectiv..am ieșit să văd dacă mai pot să mai merg. A fost groaznic”, a povestit vedeta.

Cum s-a produs accidentul
În videoclipul publicat pe o platformă de social media, a dezvăluit că a trebuit să plece în Frankfurt pentru două zile pentru o întâlnire de afaceri. Era pe autostradă când s-a produs accidentul.

„Mergeam pe autostradă ca să ajung la cazare când, din senin, intră unul BOOM în mine. Au fost câteva secunde în care nu am știut ce se întâmplă. a tras șoferul de volan, ca să nu intre în mașina din față, a lovit-o pe lateral, ușa mea a rămas blocată, nu mai puteam să o deschid, am ieșit pe partea cealaltă.

M-am speriat, am zis să nu explodeze mașina. A fost groaznic, scaunul meu s-a rupt de la impact. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine.”

„N-a pus frână, nimic, a intrat în plin în noi. Mașina în care am fost e daună totală”
Șoferul vinovat este un cetățean german care a spus că, pur și simplu, nu a văzut mașina în care era Răzvan Botezatu, intrând în plin în autoturism, fără să frâneze.

„Era un neamț care purta ochelari și a zis că efectiv nu ne-a văzut. N-a pus frână, nimic, a intrat în plin în noi. Mașina în care am fost e daună totală.

Nu-mi place să dramatizez, dar recunosc că am fost speriat, am găsit și chiloții uzi, dar pe moment nu mi-am dat seama. Important e că n-am pățit nimic. Mașina, până la urmă, e un fier. Îmi dau cu reveneală și merg mai departe, maică”, a concluzionat Răzvan Botezatu, cu umorul ce îl caracterizează.

Lasă un comentariu