Râzi cu lacrimi! Ce prenume i-a pus o mamă băiatului ei. A vrut să fie cel mai masculin nume din istorie

eduard

Alegerea numelui pentru copil este de multe ori o misiune extrem de grea pentru mame.

Este și cazul unei femei care a găsit un nume extrem de ciudat pentru fiul său. Ea și-a justificat decizia prin faptul că a dorit ca băiatul să aibă un nume cât mai masculin.

Părinții își doresc pentru copiii lor nume cât mai deosebite și care să aibă o rezonanță plăcută. Totuși, uneori, alegerile făcute de părinți nu sunt tocmai cele mai potrivite. Este și cazul unei mame care a postat recent pe Facebook numele pe care l-a ales pentru fiul ei cel mare.

Polemică pe rețelele de socializare, după ce o mamă a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul ei
Mai exact, femeia a dezvăluit pe Facebook că pentru fiul ei cel mare a ales prenumele Alpha Mael (care înseamnă prinț sau șef). Ea și-a justificat alegerea prin faptul că a dorit ca băiatul să aibă un nume cât mai masculin.

„Fiul meu cel mare se numește Alpha Mael Armstrong”, a scris femeia pe Facebook.

Cei de la KidSpot susțin că femeii i-a venit această idee ciudată de nume după ce a încercat să-și imagineze cel mai „bărbătesc” nume posibil.

În ciuda faptului că majoritatea oamenilor nu au apreciat alegerea sa, femeia este convinsă că numele fiului său nu este deloc amuzant, din contră.

„Totuși, nu este deloc un nume stupid. Diferit, dar nu stupid. Transmite multe”, a transmis femeia.

„Copilul va fi hărțuit atât de rău încât sunt surprins că ar pune cineva vreodată așa nume copilului lor” / „O, Doamne. Aș alege orice nume decât ăsta” / „Acest lucru mă face să strig wtf”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Cercetătorii australieni au făcut o descoperire uimitoare
În urma unui studiu recent, s-a constatat că bărbații sunt mult mai puțin dispuși decât femeile să devină vegetarieni sau vegani, deoarece vor fi percepuți ca fiind slabi.

Mai exact, cercetătorii de la Universitatea Națională Australiană (ANU) au examinat 4.897 de bărbați și femei și au investigat atitudinile acestora față de consumul de carne.

În urma studiului s-a constatat că aproape trei sferturi dintre respondenții de sex masculin ar prefera să li se ia un deceniu din viață decât să renunțe la carne.

„Descoperirile noastre sprijină cercetările anterioare care sugerează că nu doar simplul fapt de a fi bărbat duce la un consum mare de carne.

În schimb, nivelurile autoidentificate de masculinitate pot explica diferențele aparente de gen, bărbații mai dominanți fiind mai rezistenți la reducerea consumului de carne.

În mod interesant, am găsit, de asemenea, unele dovezi că feminitatea femeilor a fost asociată în mod similar (și adesea, la fel de puternic) cu atitudinile legate de carne ca și masculinitatea bărbaților.

Astfel, tipicitatea de gen auto-evaluată ne poate ajuta să înțelegem natura de gen a consumului de carne și prevalența scăzută a veganismului în Australia”, au declarat cercetătorii australieni.

Lasă un comentariu