Război total între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Adevărul a ieșit la iveală abia acum! Vedeta a răbufnit după ce a primit flori: „E de imagine, în realitate nici nu mă salută!”

eduard

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au reușit să atragă atenția publicului cu gesturile lor la ziua fiicei lor, Carolina. Cu toate că buchetul de flori oferit de designerul Alexandru Ciucu a stârnit speranțe de împăcare, declarațiile ulterioare ale artistei au adus în prim-plan o realitate crudă, dezvăluind o relație tensionată între cei doi soți, aflați în proces de divorț de doi ani. Iată detaliile!

La cea de-a zecea aniversare a fiicei lor, Carolina, Alina Sorescu (37 de ani) și-a invitat fostul soț, Alexandru Ciucu (47 de ani), la petrecere. Cu toate că invitația părea a fi un gest firesc, dată fiind custodia comună impusă de instanță, prezența lui Ciucu și buchetul de flori oferit Alinei Sorescu au stârnit speculații cu privire la o posibilă împăcare.

Vedeta a răbufnit după ce a primit flori
Designerul Alexandru Ciucu a cumpărat inițial două buchete de flori, unul pentru fiecare dintre fiicele lor, Raisa și Carolina, gest apreciat de fani, dar și criticate pentru că nu a inclus și mama fetițelor. Cu toate acestea, înaintea petrecerii, Ciucu a postat pe rețelele de socializare și un al treilea buchet spectaculos, destinat Alinei Sorescu. Gestul său a fost perceput de mulți ca un semn de împăcare, dar realitatea era cu totul alta.

Sursa foto: Instagram

Alina Sorescu: „E de imagine, în realitate nici nu mă salută!”
Alina Sorescu a dezvăluit că gesturile lui Alexandru Ciucu sunt doar pentru „imaginea lui publică”, iar realitatea din spatele scenei este „total diferită”. Ea a mărturisit că, în realitate, Ciucu nu o salută nici măcar atunci când se întâlnesc. Aceste dezvăluiri au aruncat în aer speranțele de împăcare ale fanilor și au pus în lumină tensiunile din relația lor.

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”, a declarat Alina Sorescu pentru Click!, după petrecere.

Contactat de aceeași sursă citată, designerul a recunoscut că i-a oferit buchetul fostei partenere de viață „în semn de prețuire”.

Cei doi părinți se confruntă cu un proces de divorț care se prelungește de doi ani, iar în primăvară vor avea o nouă înfățișare la tribunal. Custodia comună le impune să împartă timpul fetițelor în mod alternant, ceea ce a complicat viața copiilor și a părinților. Alina Sorescu cere un program stabil pentru binele fetițelor, în timp ce Alexandru Ciucu insistă asupra unui program alternant.

Lasă un comentariu