Răsturnare de situație în cazul morții lui Dj Lalla! Confidentul artistei rupe tăcerea. ”Trăia pe mal”

eduard

Revelații Surprinzătoare În Cazul Morții Dj Lalla: Un Prieten Apropiat Vorbește Despre Ultimele Zile Ale Artistei

Surprize neașteptate și emoționante apar în cazul morții cunoscutei Laura Roșca, alias Dj Lalla, a cărei dispariție a șocat comunitatea muzicală. Un prieten apropiat și confident al artistei rupe tăcerea, aducând la lumină noi detalii cu privire la circumstanțele din zilele de dinaintea tragicului eveniment.

Reviriment în Cazul Dj Lalla: Prietenii Îndoiesc Varianta Sinuciderii

Un apropiat al lui Dj Lalla împărtășește cu media că artista avea aspirații și proiecte importante înainte de a-și găsi sfârșitul pe malul mării, argumentând astfel că ideea sinuciderii nu pare plauzibilă.

„Lalla și cu mine ne-am cunoscut anul acesta și, deși nu pot spune că am cunoscut-o profund, am avut conversații telefonice sincere, în care ea se confesa ca unui părinte”, mărturisește bărbatul, cu o evidentă emoție în glas. „Nu cred că s-a sinucis. Din perspectiva mea, s-a înecat la aproximativ 10 metri de mal, fiind dezorientată de al treilea val. Primul și al doilea val au lovit-o, iar al treilea a aruncat-o pe țărm. Dacă ar fi fost cineva în preajmă, ar fi putut fi salvată.”

Artistă Cu Aspirații și Visuri Mari

Dj Lalla, așa cum reiese din mărturia prietenului, era plină de viață și visuri. Avea în planuri achiziționarea unei case și avea proiecte ambițioase în carieră, indicând astfel o dorință de a trăi și a prospera. „Era mereu optimistă și pozitivă. Și, pentru aceste motive, nu cred că s-ar fi sinucis. Era o tânără extrem de puternică și, chiar dacă ducea lipsă de o figură părintească în viața ei, se descurca excelent.”

Aspecte Nespuse din Viața Artistei

Prietenul aduce și lumină asupra unor aspecte mai puțin cunoscute din viața lui Dj Lalla, inclusiv relația sa profesională cu Bogdan Munteanu, managerul ei pe TikTok, și despre relația sa cu un medic veterinar care împărțea timpul între Glasgow și România.

“Bogdan Munteanu, managerul ei pentru TikTok, nu avea o relație de natură sentimentală sau alte complexități cu ea. Ea era clasată pe locul 4 în România pe TikTok și Bogdan îi era manager. Era o femeie independentă cu resurse proprii. Iubitul ei, un medic veterinar, lucra două săptămâni la Glasgow și două în România. S-au văzut ultima dată în Bergamo, cu planuri de a cumpăra o casă la întoarcerea în România, dar s-au certat în Milano. Ea s-a întors acasă cu o zi înainte. Acesta este tot ceea ce știu”, conchide bărbatul.

Aceste noi informații adaugă un strat suplimentar de complexitate într-un caz deja încărcat de emoție și speculație, ducând, poate, la noi piste de urmărit în investigația morții ei tragice.

Lasă un comentariu