Raluca Bădulescu a slăbit enorm și cântărește doar 47 de kilograme. Ce mănâncă într-o zi obișnuită

eduard

Ani de zile, Raluca Bădulescu s-a confruntat cu multe kilograme nedorite, însă acum a slăbit enorm, ba chiar prea mult după părerea unora. În plus, jurata de la „Bravo, ai stil” recunoaște că este o mare amatoare de dulciuri, așa că trebuie să compenseze în alte privințe. Cu toate acestea, Raluca Bădulescu precizează că se simte bine în pielea ei chiar dacă luptă în permanență pentru a se menține.

Raluca Bădulescu a uitat de perioada când avea cu mult peste 100 de kilograme, însă acum se mândrește cu silueta ei. Jurata de la „Bravo, ai stil” are sub 50 de kilograme și îi place cum arată, chiar dacă unii dintre fanii ei spun că nu îi stă bine așa și că e anorexică.

Raluca Bădulescu a slăbit enorm
După ani de zile în care Raluca Bădulescu s-a confruntat cu kilogramele în plus, vedeta a reușit să slăbească spectaculos și să aibă un trup de invidiat. Astfel, foarte multă lume se întreabă care este secretul juratei de la „Bravo, ai stil!”. Într-un interviu recent pentru jurnaliștii de la Click!, vedeta a spus ce face pentru silueta ei și cum reușește să se mențină în aceste limite.

„Mă străduiesc pe cât de mult pot să mănânc sănătos, în speță foarte multe salate, pentru că eu sunt o pasionată a dulciurilor. Întotdeauna am mâncat dulciuri, de unde rezultă că trebuie să compensez într-un fel pentru că eu sunt într-o permanentă dietă, deși știu dezbaterile, discuțiile de pe online, părerea multora care îmi spun ori personal, ori îmi lasă mesaje, că am slăbit prea mult, am anorexie etc., etc.

Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o, o formă fizică pentru care mă lupt în permanentă, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie, pentru că știu ce înseamnă să fii gras! La sală nu prea mă duc, însă pe cealaltă parte mă duc la dansuri împreună cu Chady, coregraful nostru de la «Bravo, ai stil». Am prins de la «Bravo, ai stil» pasiunea asta”, a explicat Raluca Bădulescu.

Cum arată meniul Ralucăi Bădulescu
După operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu a fost nevoită să țină o dietă destul de strictă. Astfel, vedeta a mărturisit că în privința alimentației are un mic secret. Vedeta are mese mici și dese, iar cantitățile de mâncare sunt destul de mici. Întrebată ce mănâncă într-o zi obișnuită, Raluca Bădulescu a spus că preferă salata cu pui și mai ia și câteva gustări, de obicei ceva câteva dulciuri.

„Astăzi am mâncat o salată cu piept de pui! Toată ziua! Este ora 8 seara. Am mâncat o salată cu piept de pui astăzi, dar am mai mâncat două guri de prăjitură, două guri de ciocolată, am băut o băutură acidulată cu zahăr și pot să mai înșir, fără discuții, și vreo 2-3 biscuiți. Adică, compensez pe cealaltă parte cu dulciurile cât încape.

În ultimii doi ani de zile m-am străduit să micșorez cât de cât porția de mâncare. Adică să țin regim strict mi-e imposibil! Așa cum am spus, mie îmi plac mult dulciurile! Deci dacă la mine trece o zi fără dulce, practic nu se poate! Am micșorat porția de mâncare, mult”, a recunoscut Raluca Bădulescu programul prin care a slăbit.

Lasă un comentariu