Raluca Arvat, ce transformare! Cum arată acum simpatica prezentatoare ex-PRO TV, prima femeie care a prezentat un jurnal de știri sportive la o televiziune comercială

eduard

Raluca Arvat (48 de ani) rămâne în istoria televiziunii din România drept prima femeie care a prezentat un jurnal de știri sportive un post comercial din România, însă întotdeauna a preferat să fie o prezență discretă.

Raluca Arvat a lucrat timp de 20 de ani la ProTV, dar a decis să părăsească televiziunea din Pache Protopopescu în 2016, când a și dispărut o vreme din lumina reflectoarelor, după ce a devenit mama unui băiețel.

Ulterior, Raluca Arvat a revenit la pupitrul știrilor, dar la TVR 2, într-un rol care îi oferă mult mai puțină expunere decât atunci când lucra pentru postul TV care domina audiențele în România.

Raluca Arvat afișează în prezent un look mult diferit față de avut în momentul în care devenea imaginiea știrilor sportive de la ProTV. De altfel, în ultimii ani vedeta TV a avut parte de mai multe transformări în ceea ce privește look-ul.

Deși natura jobului avut de Raluca presupune o expunere și conectare permanentă cu telespectatorii, știrista nu și-a dorit niciodată o expunere mai mare și a vorbit extrem de rar despre viața personală.

„Eu am preferat întotdeauna să am o viață discretă. Eu îmi trăiesc viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și amintirile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă’, declara în urmă cu ceva timp Raluca pentru Viva.

Raluca Arvat este o mamă devotată și spune că venirea pe lume a fiului ei a făcut-o să-și schimbe radical prioritățile.

„Cât despre întrebarea ce am mai făcut în ultimii ani, îți spun atât: TUDOR! Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață. Celelalte sunt întâmplări de zi cu zi.’, a mai spus Raluca Arvat sursei citate.

Lasă un comentariu