Radu Vâlcan a mai fost căsătorit înainte de a fi cu Adela Popescu. Cine este fosta soție a prezentatorul

eduard

Puțini sunt cei care știu că Radu Vâlcan a mai fost căsătorit înainte de a fi împreună cu Adela Popescu. Cine este fosta soție a prezentatorului de la Antena 1.

Radu Vâlcan și Adela Popescu, unul dintre cele mai iubite cupluri din România, sunt cunoscuți pentru discreția lor și pentru faptul că nu au dezvăluit prea multe detalii despre viața lor personală. Cu toate acestea, recent au ieșit la iveală informații despre trecutul lui Radu Vâlcan, care a mai fost căsătorit o dată înainte de a forma cuplul perfect alături de Adela.

La vârsta de doar 20 de ani, Radu Vâlcan s-a căsătorit cu Tereza, o femeie de afaceri înstărită. Cei doi au decis să facă acest pas la scurt timp după ce au început relația, dar mariajul lor nu a rezistat în timp. După doar patru ani de căsătorie, în anul 2007, Radu și Tereza au decis să se despartă într-un mod liniștit, fără a face publice motivele reale ale separării lor.

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool.

Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti’, spunea Radu Vâlcan.

Despre motivul despărțirii lor și despre detalii din timpul mariajului lor, cei doi foști soți au preferat să păstreze tăcerea și să stea departe de ochii curioșilor. Discreția lor a fost una constantă, iar această atitudine a contribuit la menținerea unui mediu privat și intim pentru fiecare dintre ei.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt acum un cuplu fericit și solid, iar prezentatoarea de la PRO TV nu a fost deranjată că el a mai fost căsătorit. Cu toate acestea, admiratorii lor continuă să-i aprecieze pentru relația lor armonioasă și pentru faptul că au reușit să construiască o familie frumoasă împreună. Indiferent de trecutul lor, Radu Vâlcan și Adela Popescu rămân un exemplu de cuplu puternic și unit în ochii fanilor lor.

Lasă un comentariu