Rachel McAdams a împlinit 42 de ani! Actrița este gravidă cu al doilea copil

0

Actrița Rachel McAdams împlinește astăzi, 17 noiembrie, frumoasa vârstă de 42 de ani. Cum se simte viitoarea mămică?!
Rachel McAdams a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături în Los Angeles. Actrița a purtat o rochie-cămașă midi în culoarea piersicii, iar burta îi era destul de vizibilă.

Rachel McAdams este gravidă pentru a doua oară
Ultima fotografie cu Rachel McAdams este din 25 octombrie, atunci când actrița se afla la cumpărături. Se pare că actrița poartă foarte des haine comode pe care le accesorizează cu genți negre și teniși.

Rachel McAdams este într-o relație cu scenaristul Jamie Linden din anul 2016, iar pentru prima oară a devenit mămică în anul 2018.
Actrița nu a dezvăluit niciodată numele primului ei copil și a declarat că a fost cea mai frumoasă veste pe care a primit-o, mai ales că a avut foarte mult timp doar pentru ea.
Chiar dacă Rachel McAdams este o persoană publică și are nenumărați fani în întreaga lume, despre fiul ei nu vrea să afle absolut nimeni. Vrea ca copilul ei să aibă o viață normală, ca toată lumea.

După ce a interpretat rolul Reginei George în Bad Girls, Rachel McAdams a devenit extrem de cunoscută. Ulterior, actrița a jucat în „The Notebook”.
Rachel McAdams a mai jucat în filme precum „Wedding Crashers”, „Red Eye”, „The Family Stone”. După o pauză de actorie a revenit pe marele ecran în 2007, când a jucat în filmul „Married Life”.
Acest film a inspirat-o pe actriță să-și continue cariera pe marile ecrane, cea care a adus-o în atenția fanilor.

Pe rețelele de socializare, Rachel McAdams are foarte mulți urmăritori care o iubesc și îi doresc tot binele din lume, chiar dacă nu știu foarte multe detalii despre viața ei personală.

Rachel McAdams a încercat să-și țină viața privată departe de luminile reflectoarelor, chiar dacă nu s-a putut spune același lucru și despre ea.