Putem ieși în stradă în noaptea de Revelion 2021? Regulile care trebuie respectate de Anul Nou 2021

0

Putem ieși în stradă în noaptea de Revelion? O întrebare la care mulți români caută un răspuns de Anul Nou 2021. Iată care sunt recomandările oficiale ale autorităților.
Putem ieși în stradă în noaptea de Revelion? Raed Arafat a spus clar încă de la jumătatea lunii decembrie că măsurile actuale nu vor fi relaxate nici măcar de sărbători.

Secretarul de stat din MAI a menţionat că în noaptea dintre ani nu vor fi petreceri sau concerte.

Ce este permis în noaptea de Revelion 2021
„Ieşim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor, unii sunt convins că vor coborî în faţa blocului, dar va trebui să fie cu masca, pentru că asta este regula în spaţiul public. Dar nu petreceri şi nu concerte şi aşa mai departe. Acest lucru se ştie că nu va fi posibil”, a menţionat oficialul.
Vom putea ieși în fața blocului cu artificii, de Revelion?
Adunările publice sunt interzise, iar circulaţia este limitată de la ora 23:00 – este răspunsul prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu, întrebat dacă în noaptea de Revelion bucureștenii vor putea ieși în fața blocului, cu artificii.
România rămâne în stare de alertă șid e Revelion 2021
Starea de alertă pe teritoriul României a fost prelungită cu încă 30 de zile începând de luni, 14 decembrie, potrivit unei hotărâri de guvern.
Preşedintele Klaus Iohannis a decretat starea de urgenţă pe teritoriul României în data 16 martie, pentru 30 de zile, ulterior ea fiind prelungită, pe 14 aprilie, pentru încă 30 de zile. Din 14 mai, de când s-a ieşit din starea de urgenţă, s-a instituit starea de alertă pe teritoriul României. La fiecare 30 de zile, autorităţile au prelungit, prin hotărâri, starea de alertă.