Pune frunze de dafin sub pernă și vezi ce se întâmplă în timpul nopții

eduard

Este o practică veche pe care o făceau bunicile noastre și care este puțin neobișnuită, dar eficientă. Nu este o noutate pentru nimeni că plantele au multe virtuți uimitoare. Iar dafinul este una dintre aceste plante miraculoase. De fapt, ar fi păcat să nu știi să profiți de acest arbust veșnic verde.

Bogate în vitaminele A, B6 și C, frunzele de dafin susțin sistemul imunitar și ajută digestia. Proprietățile benefice ale frunzișului acestui arbust nu se limitează doar la asta. Mulți oameni le așează sub pernă înainte de culcare.

De ce ar trebui să pui o frunză de dafin sub perna de pat? Dincolo de proprietățile sale de îmbunătățire a sănătății, frunzele de dafin au și nenumărate beneficii, inclusiv energetice și spirituale. După ce vei afla motivele enumerate mai jos, sigur vei strecura și tu câteva sub pernă.

Ai probleme cu somnul și nu poți adormi? Dacă dorești să ai un somn liniștit și profund, tot ce trebuie să faci este să pui o frunză de dafin sub pernă.

Deși nu există un studiu științific, bunicile noastre au înțeles că parfumul acestui arbust favorizează relaxarea și starea de bine, care duc la un somn liniștit.

Strecură o frunză de dafin sub pernă pentru a atrage vibrații pozitive. În mai multe culturi vechi, se obișnuia să se ardă câteva frunze de dafin uscate pentru a alunga spiritele rele și energiile negative. Din nou, una dintre virtuțile spirituale ale acestui arbust este să așezi câteva frunze sub pernă înainte de a te culca, pentru a elimina vibrațiile rele și pentru a le atrage doar pe cele pozitive.

Crezi în legea atracției? Dacă răspunsul este da, atunci pune o frunză de dafin sub pernă în seara asta! Sinonim cu putere, această plantă promovează o atmosferă sănătoasă și favorabilă, care va atrage norocul, vibrațiile pozitive și norocul.

Pune o frunză de dafin sub pernă pentru a ține departe insectele. Ți-e frică de insecte? Soluția este foarte simplă și nu te va costa nici un ban. Tot ce trebuie este să pui o frunză de dafin sub pernă pentru a speria vizitatori nedoriți. Uscate sau proaspete, potențialul frunzelor de dafin depășește toate așteptările!

Fă o infuzie din frunze de dafin în infuzie pentru a dormi mai repede

Pentru a profita de efectele frunzelor de dafin împotriva anxietății și pentru a încuraja relaxarea în timpul somnului, există un remediu foarte eficient pentru asta: fă un ceai. Pentru asta pune 2 sau 3 foi de dafin în 250 ml de apă foarte fierbinte.

Se lasă la infuzat aproximativ zece minute și ceaiul e gata! Savurează ceaiul din frunze de dafin înainte de a merge la culcare pentru a te bucura de un somn bun și pentru a te trezi împrospătat!

Lasă un comentariu