Ultimate magazine theme for WordPress.

Profit de 3,6 milioane lei pentru blocurile familiei Halep de la Mamaia! Simona începe să facă bani și din afaceri

0 550

Investițiile Simonei Halep încep să aibă rezultate. Afacerea cu blocuri de pe malul mării este în profit după trei ani.

Familia Simonei Halep a investit într-un bloc situat în nordul stațiunii Mamaia, aproape de Năvodari. Construcția acestuia a început în 2016, iar anul trecut a fost dat în folosință. În primăvara acestui an, s-a început construcția celui de-al doilea bloc, care s-ar putea finaliza până la începutul lui 2020.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Firma care ridică mini-cartierul situat aproape de plajă îl are ca asociat pe fratele Simonei Halep. Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, sociaetatea a trecut anul trecut pe profit, iar acesta este unul destul de consistent: 3,6 milioane lei. Firma a avut o cifră de afaceri de 7,1 milioane lei și datorii de 7,4 milioane lei, însă acest lucru n-ar trebui să îngrijoreze ținând cont că s-a trecut la constrcuția celui de-al doilea bloc. Firma este una bine capitalizată – 3,6 milioane lei și are active circulante de 5,6 milioane lei.

Anul trecut, firma familiei Halep a avut pierderi de 55.400 lei la o cifră de afaceri de 168.720 lei. În prezent, firma are doi angajați.

Simona Halep joacă în acest moment la Rolland Garros, unde ar putea să-și adjudece 2,3 milioane euro dacă va reuși să repete performanța de anul trecut și să câștige turneul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata