Profeția Alarmantă Care Stârnește Incuietudinea Întregii Țări

eduard

Profeții Înfricoșătoare de la un Cunoscut Sfânt Ardelean

„Regret profund că sunteți slăbiți în credință. Vă veți clătina din cauza temerilor. Temea provine de la diavol; nu vă lăsați cuprinși de frică pentru salvarea sufletelor voastre. Se apropie vremuri dificile, dar toate sunt permise de Dumnezeu, tovarășul nostru de drum de la naștere până la moarte. Chiar și cei aleși vor fi zdruncinați. Îmi pare rău că sunteți ultima generație. Veți fi supuși unor încercări severe. Impozite, taxe și alte restricții vor fi impuse. Vor lua totul! Mulți vor părăsi țara, dar puțini se vor întoarce. Va veni o vreme când dorința de întoarcere va fi imposibilă, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a transmis sursa citată.

Salvarea prin Păstrarea Credinței Adevărate

Previziunile cutremurătoare continuă: „Veți observa și veți înțelege corupția peste tot: la locul de muncă, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea acestuia și, mai ales, în politică. Din nefericire, aceasta va pătrunde subtil chiar și în Biserica, corupând unele suflete. Aproape că oamenii își vor pierde speranța. Numai cei care își păstrează credința autentică vor fi mântuiți, iar atunci gloria lui Dumnezeu va fi mare peste ei”.

Mântuirea Depinde de Fiecare

„Se apropie timpul, și este foarte aproape, când toți preoții vor renova bisericile, unii chiar vor construi al

te noi, dar dacă nu vor lucra la sufletul omului, bisericile vor rămâne goale, locuite doar de cucuvele. Rezultatele slăbiciunii în dreapta credință a teologilor din facultăți și seminarii se vor reflecta în preoții care vor fi și mai slabi decât învățătorii lor; în special în Transilvania ortodoxia va fi aproape ștearsă, ultimul bastion fiind Sibiul, care, din păcate, va cădea și el. Dumnezeu nu impune mântuirea nimănui. Cei înțelepți trebuie să fie atenți”.

Cei Rămași După Război Vor Fi Aleși ca Grâul din Pleavă

„Toate aceste semne au fost profețite de părintele Arsenie Boca prin anii 1945-1946. El a interpretat din Biblie, Apocalipsa, că se va ridica din Răsărit un popor fără cruce, care va năvăli în casele oamenilor, le va dărâma și distruge, va fi conflict între oameni, se va ajunge la canibalism și la consumul de sânge uman. Cei care vor supraviețui acestui război vor fi aleși ca grâul din pleavă. Pleava se risipește, iar grâul rămâne. Va fi o selecție a celor care vor supraviețui. Părintele ne-a spus: ‘Nu vă spun de la mine, așa scrie în carte, în Biblie’”.

Necazuri Copleșitoare

„Vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgăraș. Ne vom ruga Munților Făgăraș și dealului Prislop să se prăbușească peste noi, pentru că nu vom mai putea rezista (‘Atunci vor începe să spună munților: Cădeți peste noi!, și dealurilor: Acoperiți-ne!’) și ne vom îndrepta spre morminte să iasă morții afară și să intrăm noi în locul lor, căci nu vom mai putea rezista”, sunt cele cinci profeții ale lui Arsenie Boca, conform surselor citate.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu