Prins în pat cu un bărbat faimos, Cătălin Scărlătescu trebuie să-i dea explicații Doinei Teodoru. Fotografia a strâns peste 10.000 de aprecieri

eduard

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei trei jurați de la Chefi la Cuțite care au „lipici” la public. Formează un cuplu cu actrița Doina Teodoru, alături de care a participat în show-ul America Express de la Antena 1.

În urmă cu o săptămână, celebrul bucătar a distribuit o imagine în care apare cu un bărbat faimos în pat. Este vorba chiar despre unul dintre colegii săi de pe platourile de filmare, care și-a serbat ziua de naștere!

Iată mai jos, în articol, fotografia care a strâns peste 10.000 de aprecieri din partea fanilor.

Cei trei bucătari de la Chefi la Cuțite sunt foarte îndrăgiți de publicul larg. Pe rețelele de socializare, ei își țin prietenii virtuali la curent cu toate activitățile pe care le fac.

Mai ales atunci când gătesc diverse preparate. În urmă cu o săptămână, Cătălin Scărlătescu a încărcat pe rețelele de socializare o fotografie care a strâns peste 10.000 de aprecieri. În imaginea respectivă, celebrul bucătar de la Antena 1 s-a pozat cu un bărbat faimos, în pat.

Cu ce bărbat faimos s-a fotografiat Cătălin Scărlătescu
Însă, prin postarea respectivă, iubitul Doinei Teodoru a dorit să transmită o urare frumoasă unuia dintre colegii săi de pe platourile de filmare.

Mai cu seamă, cu ocazia zilei de naștere a lui chef Florin Dumitrescu, bucătarul i-a transmis „La mulți ani!”. Postarea a strâns rapid like-uri din partea prietenilor virtuali, dar și o multitudine de mesaje.

„Ce romantici sunteți!! 😂😍”, „La mulți ani!”, „La mulți ani binecuvântați cu multă sănătate și bucurii!”, La mulți ani sănătoși! Și la multe emisiuni și evenimente împreună!”, sunt câteva dintre mesajele primite.

Florin Dumitrescu și-a serbat ziua de naștere, la începutul lui august
Florin Dumitrescu a împlinit vârsta de 36 de ani pe data de 1 august 2023. Partenera de viață i-a pregătit o surpriză de proporții, cu ocazia zilei sale de naștere.

Cristina Dumitrescu a pregătit surpriza până la cel mai mic detaliu, celebrarea având loc în Grecia. Surpriza a fost și mai mare când bucătarul de la Antena 1 și-a dat seama că la petrecere au fost invitați toți oamenii din sătucul grecesc în care se aflau.

„Nu știu cum a reușit nevastă-mea să îmi organizeze cea mai șmecheră zi de naștere din viața mea, în acest sătuc din Grecia.

A chemat efectiv tot satul. A făcut un street food festival aici, practic. Și cu toate astea nu am brățară VIP.

Mulțumesc mult familiei mele și iubitei mele soții că a reușit să organizeze așa petrecere de ziua mea!”, a spus Florin Dumitrescu într-un InstaStory.

Lasă un comentariu