Primele informații despre viitorul reality-show de supraviețuire de la Kanal D. Care sunt regulile jocului

eduard

Potrivit surselor noastre, noul show de la Kanal D nu este, de fapt, o emisiune originală, ci adaptarea după „Million Dollar Island”. La prima vedere, este vorba de un format de competiție asemănător cu „Survivor”, în care 100 de concurenți vor concura timp de 50 de zile pentru șansa de a câștiga 1 milion de dolari (1 milion de lei, în cazul show-ului de la Kanal D).

Noua emisiune de la Kanal D este bazată pe un format olandez produs de Talpa, aceeași casă de producție ca „The Floor”, scrie deadline.com.

100 de concurenți ajung pe o insulă pustie
În cadrul competiției, 100 de concurenți trebuie să lege prietenii și să creeze alianțe, în timp ce complotează pentru a rămâne pe o insulă pustie timp de 50 de zile și să concureze pentru a câștiga partea lor din premiul final de 1 milion de lei. La sosire, fiecare concurent urmează să primească o brățară în valoare de 10.000 de dolari.

În timp ce se află pe insulă, concurenții pot câștiga și pierde brățări participând la diverse jocuri. De asemenea, alți concurenți le pot oferi brățările lor. Atunci când cineva renunță și decide să părăsească insula, trebuie să dea brățara (sau brățările, după caz) unui concurent care rămâne în show. Pe site-ul oficial, cei de la Talpa Studios explică, printre altele, că în noul show „alianțele înseamnă totul, iar prieteniile valorează o avere. Unii concurenți vor deveni mai bogați câștigând jocurile și moștenind brățări, în timp ce cei care pierd jocurile și nu reușesc să adune noi brățări trebuie să plece în cele din urmă acasă.”

În ultima zi, pe insulă vor rămâne doar câțiva concurenți. Într-o finală palpitantă, fiecare dintre ei va avea șansa de a-și încasa brățările într-un test plin de adrenalină.

Lasă un comentariu