Primele imagini de la înmormântarea Adrianei. Zeci de persoane o conduc pe ultimul drum pe victima pedofilului olandez

0 1.679

Primele imagini de la înmormântarea Adrianei Fieraru, fetița de 11 ani ucisă de un cetățean olandez.

WOWbiz.ro publică primele imagini de la înmormântarea Adrianei Fieraru, victima pedofilului criminal olandez care s-a sinucis ulterior intrând cu mașina într-un camion.

Adriana, fetița de 11 ani din Gura Șuții, a fost condusă astăzi pe ultimul drum.

Primele imagini de la înmormântarea Adrianei

Cortegiul funerar este impresionant, zeci de persoane alegând să participe la înmormântarea copilei care a fost găsită strangulată pe un câmp. Colegii de clasă și de școală ai fetiței au adus coroane de flori cu mesaje emoționante și poartă fotografia ei la piept.

Familia Fieraru a primit ajutor financiar pentru funeralii și de la primarul localității Gura Șuții.

„E ceva strigător la cer! Mi-a omorât copilaşul… Să nu-i văd nici faţa! Cred că n-are nici ochi, nici obraji… N-avem putere! Şi fraţii, şi noi, ca părinţi…”, declară mama Adrianei.

Fratele mai mic al Adrianei nu știe că ea a murit.

„El zice că ea doarme, că mâine se scoală şi se joacă cu ea. Ne-a nenorocit copilaşul meu… Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă! Ce-a făcut copilaşul meu? Era un copil nevinovat, venea de la şcoală! Ne-a nenorocit pe toată viaţa! Am stat numai prin spitale, trăiesc prin perfuzii şi mi-au zis doctorii că la cum arăt, o să mă trimită la nebuni.”, a mai declarat mama Adrianei.

loading...