Prima soție a lui Cristi Borcea investește o avere în hotelul din Olimp! Mihaela Borcea îl renovează complet și îl ridică până la 15 etaje! EXCLUSIV

0

Mihaela Borcea vrea ca hotelul din Olimp pe care îl administrează să fie renovat complet până la finalul lui 2022.
Mihaela, prima soție a lui Cristi Borcea, femeia care i-a dăruit trei copii, are mai multe afaceri pe care le administrează. În București, ea deține un salon de înfrumusețare și o clinică dentară, mai multe saloane de organizare de evenimente și un ștrand în Crângași. Ea se ocupă și de două hoteluri, unul la Olimp, celălalt la Botoșani.
Hotelul din Olimp este administrat prim firma Muntenia Festival 2002 SA. Recent, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța (APMC) a anunțat că există un proiect de renovare a hotelului. „Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul: Modernizare, extindere, supraetajare, recompartimentare complex hotelier existent; construire piscină nouă cu bar, vestiare, grupuri sanitare și anexe; amenajare parcare exterioară pentru mărirea gradului de confort turistic și organizare de șantier”, amplasat în județul Constanța, municipiul Mangalia, localitatea Olimp, Complex Muntenia 13, titular fiind Muntenia Estival 2002 SA prin Borcea Mihaela Mariana.”, se arată în comunicatul APMC.
Mihaela Borcea va investi 1,5 milioane de euro în renovarea hotelului
În document se mai arată că e luată în calcul și amenajarea unei parcări exterioare, în scopul creșterii gradului de confort turistic. Se specifică faptul că lucrările propuse nu vor afecta structura de rezistență și stabilitatea construcției existente. Proiectul arată că supraetajarea hotelului de 13 etaje va face ca acesta să ajungă la 15 etaje.

Piscina exterioara va avea o suprafață de 170 mp, barul exterior de la piscină va avea 14.8 mp, piscină exterioară pentru copii va avea 41 mp, iar locul de joacă pentru copii va avea 58,7 mp. Parcarea exterioară va avea 63 de locuri. Perioada de implementare a proiectului este ianuarie 2021-decembrie 2022, iar valoarea investiției este de 7.087.518 lei (aproximativ 1,5 milioane de euro). E posibil ca, după renovare, hotelul din Olimp să fie cotat la 4 stele, nu la 3, ca în prezent.