Prima reacție a Ralucăi Pastramă după ce s-a aflat că Pepe a fost violent cu ea. Ce a apărut pe pagina de Instagram a vedetei

0

Vestea că Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe a șocat opinia publică. Deși artistul spune că divorțul este amiabil, se pare că lucrurile nu stau tocmai așa.
Tensiunea este foarte mare între cei doi, iar acuzațiile Ralucăi pot constitui în realitate adevăratul motiv pentru care e dorit să se despartă de cântăreț. După ce a explodat bomba în lumea mondenă, Raluca a avut prima intervenție pe rețelele de socializare.
Recent, ea a postat mai multe Insta Storys în care apare alături de fetițele sale, semn că doar copiii ei sunt sprijinul real pentru ea. În imagini se poate vedea cum Raluca Pastramă se dă în leagăn cu fiicele ei, ținând-o în brațe pe cea mai mică, pentru a nu exista niciun pericol de accidentare.
Raluca Pastramă a pus capăt relației
Deși Pepe a fost cel care a făcut anunțul despărțirii, printr-un mesaj video postat pe canalul propriu de YouTube, decizia îi aparține în totalitate Ralucăi. „Vreau să fac un anunț important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației.
În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni”, spunea Pepe în mesajul video.