Prietena Alinei, fata ucisă în Mangalia, imagini emoționante cu adolescenta. Tânăra este distrusă de durere: „Ai fost prea bună pentru lumea asta rea”

eduard

Una dintre prietenele Alinei a postat mai multe imagini cu tânăra, care și-a găsit sfârșitul în mâinile Loredanei. Tânăra este distrusă de durere de când a aflat că adolescenta care avea visuri mari a murit într-un mod teribil.

Astăzi, Alina a fost condusă pe ultimul drum alături de familie și oameni care nu au cunoscut-o, dar au fost impresionați de felul tragic în care a murit. Pe rețelele de socializare, apropiații au postat mai multe imagini cu tânăra, printre care și o fată pe nume Amalia, alături de care are și câteva poze de pe vremea când învățau împreună.

Prietena Alinei, mesaj emoționant pentru tânăra din Mangalia

Pe TikTok, au apărut mai multe videoclipuri sau imagini cu Alina postate de apropiați. Din videoclipul postat de o altă tânără, Amalia avea o relație apropiată cu fata de 18 ani și a distribuit mai multe poze care surprind legătura lor specială. Prietena Alinei a scris și un scurt mesaj, mărturisind că nu va fi uitată de cei dragi.

„Ai fost prea bună pentru lumea asta rea! Vei rămâne veșnic în inima mea, fetița mea frumoasă”, a scris Amalia, prietena Alinei, pe TikTok.

Și alte persoane care nu au cunoscut-o pe fată au lăsat mesaje emoționante, spunând că este șocant felul în care fata a murit.

„Nu o cunosc personal, dar m-a marcat mult această fată, toată ziua stau și mă gândesc de ce a fost așa crudă soarta cu ea, era deosebită, mă doare inima”, „Nu o cunosc, dar îmi pare foarte rău de ea”, sunt doar două dintre comentariile internauților la videoclipul postat de prietena Alinei.

Loredana a fost luată de polițiști de la locul de muncă

În timp ce familia o plânge pe Alina, Loredana a încercat să ascundă crima, asta până când a recunoscut ceea ce i-a făcut prietenei sale, într-un moment de furie, după cum spunea chiar ea. Inclusiv anchetatorii au fost șocați de felul în care Loredana a acționat, mai ales că, la câteva ore de la tragedie, s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„În jurul orei 10:00 am mers la serviciu (…). Menţionez că am apucat să stau o oră în pat, dar nu am reuşit să dorm. În timp ce mă aflam la serviciu, în jurul orei 15:00 a venit un echipaj de Poliție care m-a preluat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Mangalia, unde am fost întrebată de unde provin leziunile pe are le am. Iniţial am spus că am căzut, însă ulterior am recunoscut fapta, deoarece am văzut în filme faptul că dacă recunoşti fapta săvârşită primești o pedeapsă redusă”, le-a spus Loredana anchetatorilor.

Lasă un comentariu