Prezentatoarea TV și-a asumat relația cu artista. Cele două au fost surprinse în timp ce se sărutau

eduard

Alex Scott și Jess Glynne, căci despre ele este vorba, au pus punct speculațiilor și s-a aflat oficial că formează un cuplu. Cele două au fost surprinse în timp ce sărutau.

Alex Scott și Jess Glynne și-au confirmat în sfârșit idila, fiind surprinse sărutându-se în timp ce se plimbau prin Londra. The Sun a dezvăluit luna trecută că prezentatarea sportivă Alex Scott, în vârstă de 39 de ani, și vedeta pop Jess, în vârstă de 34 de ani, au o relație.

După săptămâni de speculații, cuplul părea îndrăgostit în fotografii, îmbrățișându-se și sărutându-se în timp ce își luau rămas bun înainte de a se îndrepta în direcții separate.

Ambele erau îmbrăcate lejer, Alex fiind îmbrăcată într-o haină lungă. Prezentatoarea TV a încercat să rămână discretă, trăgându-și gluga pe cap, dar cântăreața de hitului „Real Love’, Jess, a fost recunoscută instantaneu după părul ei roșu caracteristic.

Noul cuplu părea să nu-i pese de cine se uită la ele, în timp ce se sărutau, punând capăt în sfârșit oricăror întrebări legate de relația lor.

Săptămâna trecută s-a aflat cum Alex i-a cunoscut pe părinții lui Jess în timpul unei ieșiri în oraș la Londra. Cele două au fost fotografiate împreună, una lângă alta, în iulie, urmărind tenisul de la Wimbledon, iar de atunci s-au apropiat din ce în ce mai mult.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Alex și Jess nu au vrut să grăbească lucrurile sau să facă publice detalii prea curând. Dar ele sunt oficial un cuplu acum și par foarte fericite.

Amândouă sunt femei puternice, independente, cu o pasiune comună și respect pentru carierele lor, susținându-se reciproc de pe margine.”

Lasă un comentariu