Previziuni karmice în funcție de luna nașterii. Care este destinul tău

0

Care este karma ta în funcție de luna în care te-ai născut. Află ce destin îți este pregătit, ținând cont de una dintre cele 12 luni din an.

Previziuni karmice în funcție de luna nașterii

Vezi în continuare care este destinul tău, în funcție de luna în care te-ai născut!

IANUARIE

Persoanele născute în luna Ianuarie ies în evidență prin ambiţie, activitate şi dorinţa pentru ordine. Te poți baza pe ele în relaţii şi viaţă. Cei născuți în Ianuarie vor permite să se apropie de ele doar acele persoane pe care le iubesc şi pe care le consideră la acelaşi nivel intelectual.

FEBRUARIE

Persoanele care s-au născut în luna februarie sunt foarte romantice. De multe ori își schimbă dispoziția și sunt destul de greu de înțeles. Au nevoie de cineva la fel de “special”. Cei care s-au născut în a doua lună a anului se diverențiază de alţii printr-o imaginaţie uimitoare şi capacitatea de a gândi abstract.

MARTIE

Persoanele născute în luna martie sunt extrem de carismatice. Sunt oameni foarte loiali, de aceea deseori li se încredinţează cele mai mari secrete. Își aleg partenerul pentru totdeauna. Oamenii născuţi în martie sunt monogami.

APRILIE

Persoanele născute în Aprilie sunt oameni diplomaţi înnăscuţi. Sunt sociabili, găsesc limbă comună cu orice om. Uneori pot avea obiceiul de a se autocompătimi. Sufletul şi-l deschid doar celor care le merită încrederea ei.

MAI

În luna mai se nasc persoane persistente şi loiale convingerilor lor. Ele au o busolă morală interioară foarte puternică. Dacă vreodată vei avea o relaţie cu o persoană născută în mai, fii sigur, îţi vei aminti de ea toată viaţa.

IUNIE

Persoanele născute în iunie sunt extrem de sociabile, cu o înclinare aparte pentru creativitate. Sunt cu totul devotae partenerului, dar pot cădea foarte uşor capcana iubirii lor altruiste.

IULIE

Persoanele născute în iulie se deosebesc de toate celelalte prin integritate şi onestitate faţă de cei dragi. În viaţa de zi cu zi evită conflictele. Te poți baza pe acești oameni!

AUGUST

Persoanele care s-au născut în august un simţ al umorului excepţional, însă nu iubesc când cineva face glume pe seama lor. Îşi doresc mereu să fie în centrul atenţiei. Sunt parteneri ideali.

SEPTEMBRIE

Persoanele născute în septembrie sunt bune, disciplinate și puțin răzbunătoare. Îşi doreşte ca relaţia să fie îndelungată, magică şi „pentru toată viaţă“. Au aşteptări foarte mari de la partenerii lor.

OCTOMBRIE

Persoanele născute în acestă lună se diferențiază de ații printr-un caracter puternic şi ferm. Sunt foarte inteligente. Acești oameni sunt emotivi, însă nu își deschis sufletul în fața oricui.

NOIEMBRIE

Peroanele care s-au născut în noiembrie întotdeauna vor fi cu un pas înaintea altora. Sunt active, coerente, recunosc uşor minciuna. Sunt oameni foarte ambițioși, de asemenea!

DECEMBRIE

Persoanele născute în decembrie se deosebesc printr-un caracter extrem de nerăbdător şi ingeniozitate incredibilă. Oricare ar fi situaţia, mereu vor ieşi învingătoare! Dumnezeu le-a binecuvântat, de aceea, mai devreme sau mai târziu vor obţine ceea ce-şi doresc.