Previziuni complete pentru 2022 cu Anca Dimancea, Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Informații prețioase

0

Trei nume mari din Astrologie, Numerologie și Energii au făcut previziuni complete pentru anul 2022. Este vorba despre Anca Dimancea, Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Sunt vești bune pentru acest an. Maestrul Voropchievici a dezvăluit că 2022 reprezintă anul universal 6 care este menit să ne aducă tuturor dragoste și armonie.

Previziuni complete pentru 2022

Cei trei specialiști în Astrologie, Numerologie și Energii au făcut previziuni pentru anul 2022, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3. Iată cele mai importante informații pe care toată lumea trebuie să le cunoască despre acest an. Voropchievici a spus că după anul 2021 care a fost tumultos, 2022 ne va aduce dragoste și armonie: 2+2+2= anul universal 6.

În primă fază, anul universal “6” are 87% liniște, pace, aromonie și tot ce înseamnă dragoste, dar pe lângă lucrurile pozitive ar cam trebui să ne așteptăm și la alte lucruri cu încărcătură negativă, a spus Mihai Voropchievici.

Există și vești mai puțin bune despre anul în curs. Specialistul în Numerologie a mai spus că vor avea loc realinieri din punct de vedere politic, poate chiar lovituri de stat, revoluții sau războaie la nivel global.

2022 este anul în care secretele vor ieși la iveală. Mare atenție la cheltuielile inutile. Fiți cu băgare de seamă atunci când deschideți portofelul pentru că tentațiile vor fi foarte mari.

Același specialist atrage atenția că banii vor veni din două surse: din salariu și o oportunitate de a găsi alte surse. 2022 este un an bun pentru următoarele profesii și meserii: chirurgie, pilotaj, Horeca, armată, IT și croitorie. Spre deosebire de anul trecut, în 2022 vom avea șansa de a alege, a mai spus Mihai Voropchievici.

Lidia Fecioru: energia pozitivă va fi responsabilitatea noastră

Despre 2022, Lidia Fecioru a spus că va fi un an bun din punct de vedere energetic, dar că energia pozitivă va fi responsabilitatea noastră. Fecioru îi îndeamnă pe oameni să lase supărările deoparte și să nu-și reverse problemele pe nimeni.

Potrivit Ancăi Dimancea, specialist în astrologie chineză, 2022 este anul tigrului de apă care anunță dezastre naturale ce pot fi create chiar și de mâna omului. La nivel global pot fi cutremure mari, inundații și chiar tsunami, erupții de vulcani.

Vor fi focare pe planetă. În momentul în care va fi secetă pe unele zone, in altele vor fi inundații. Din păcate, este un an foarte dezechilibrat. O diminuare va fi într-o luna de dragon, undeva în aprilie, a spus Anca Dimancea.

Țara noastră va fi afectată din punct de vedere economic, social și politic, a mai spus Anca Dimancea. Evenimente importante se pot întâmpla în lunile august și noiembrie 2022.