Premieră la “Vocea României”. Un concurent decide să plece din competiție. „Cred că mai bine…

eduard

Premieră la “Vocea României”, după ce unul dintre concurenți a decis să plece din competiție.

Vocile concurenților vor răsuna în vineri seară, de la 20:30, în casele telespectatorilor. Antrenorii i-au pregătit pentru momentele de pe scenă, iar acum ține doar de ei să fie în cea mai bună formă și să impresioneze cu interpretările lor.

„Aleg acest lucru asumat!”
În această etapă, a Confruntărilor, concurenții trebuie să lucreze împreună, însă, la final, doar unul dintre ei va trece mai departe. Totuși, mai au o șansă, dacă reușesc să-i convingă pe ceilalți antrenori să-i salveze. Numai așa pot continua drumul la Vocea României, dar într-o altă echipă.

„Sunt aici cu tot ce pot să evoluez, să ajung până în finală, indiferent cu cine mă va vrea. Vreau să merg mai departe”, a spus unul dintre concurenți.

Smiley „fură” un concurent din echipa Horia & Theo Rose: „Eu cred că m-am ales ales cu un concurent de LIVE-uri. Eu am zis: Sper să mă ajute Theo să câștig anul ăsta!”, a precizat antrenorul. „Eu când încep un parteneriat, îl duc până la capăt”, a punctat Theo.

Tot vineri seară, pentru prima dată la Vocea României, o concurentă ia decizia să părăsească concursul: „În condițiile de față, cred că cel mai bine este să mă retrag din concurs. Aleg acest lucru asumat”.

Duel istoric la “Vocea României”
Surprizele se țin lanț în ediția de vineri seară. Theo Rose și Horia Brenciu au un moment cu totul senzațional, iar două concurente impresionează cu fuziunea lor muzicală.

„Duetul care va rămâne în istorie! Veți avea o mare provocare și veți fi pe buzele tuturor telespectatorilor pentru că piesa se numește: Buzele tale, două petale” – sunt vorbele celor doi antrenori, Theo și Brenciu.

„Imaginează-ți așa: Billie Eilish vine la o nuntă la țară, ascultă lăutari, frumos, eventual dă și o dedicație și, după aia, cântă Bad Guy a doua zi – asta e piesa pe care o să o cântăm noi. O să fie o variantă unică”; „O să fie viral, ce să mai! O să se uite lumea în demență” – spun concurentele care abia așteaptă să îi surprindă pe jurați.

Smiley va fi nevoit să renunșe la unul dintre concurenți, dupăce aceștia se vor duela.

„Smiley, nu aș vrea să fiu în locul tău! S-ar putea ca, pe oricine dai afară, să câștige Vocea României! S-a mai întâmplat!”, îi va aminti Pavel Bartoș.

Lasă un comentariu