Povestea tristă din spatele acestei imagini. De ce tânărul acesta arată așa: „Mi-am setat un obiectiv”

eduard

Un tânăr de 19 ani a uimit lumea din online după ce a dezvăluit motivul pentru care brațul drept arată complet diferit decât cel stâng. La început, el a fost ridiculizat, dar mai apoi a ajuns să fie lăudat de toți cei care îl urmăresc, pentru tăria de caracter și perseverența de care a dat dovadă. Află-i întreaga poveste.

Povestea tânărului cu brațele care arată complet diferit
Jackson Schop este un cunoscut influencer american de fitness de pe Instagram, care a primit un val imens de aprecieri pentru că a detaliat motivul din spatele diferenței semnificative de mărime dintre brațul său drept și cel stâng.

Tânărul de la 19 ani frecventează sala de sport în mod regulat și le împărtășește urmăritorilor săi de pe rețelele sociale diferite idei de antrenamente și sfaturi utile pentru a duce un stil de viață sănătos. Recent, însă, el a surprins pe toată lumea cu povestea sa absolut impresionantă.

A avut un accident grav
Videoclipurile de fitness ale acestuia adună mii de aprecieri și comentarii, mai ales din cauza diferenței vizibile de grosime dintre brațul său stâng și cel drept. Din acest motiv, el a decis să le împărtășească povestea sa.

Jackson Schop a suferi un grav accident de snowmobil în urmă cu aproape doi ani, în urma căruia unul dintre brațe i-a paralizat. Prin urmare, el reușește acum să își antreneze o singură mână. În ciuda corpului său cu abilități diferite, el reușește să își mențină o rutină de antrenament și nu se consideră o sursă de inspirație.

”Hei, băieți! Am vrut doar să explic ce s-a întâmplat. Îmi plac toate comentariile în glumă, așa că nu vă supărați pentru mine.

Am fost implicat într-un accident cu snowmobilul în ianuarie 2022, care mi-a provocat paralizia brațului stâng. Îmi plac toate comentariile în glumă, așa că nu vă simțiți jigniți pentru mine. Cu sinceritate, Avatarul tău din Roblox”, a răspuns tânărul sportiv, într-un comentariu pe rețelele sociale.

Obiectivul personal pe care l-a stabilit
După ce a ieșit din spital, Jackson a dezvăluit obiectivul personal pe care și l-a stabilit.

”Nu am mai avut niciodată un copil: ”Odată ce am ieșit din spital, mi-am stabilit un obiectiv: să fiu în cea mai bună formă din viața mea, indiferent de brațul meu paralizat. Pot spune oficial că mi-am îndeplinit obiectivul.

O parte din mine nu prea știe cum am acceptat acest lucru. Aș spune că, în mare parte, mi-am dat seama că nu pot face nimic în privința asta.

Așa că de ce să mă concentrez pe ceea ce nu pot controla? În schimb, mă concentrez pe ceea ce pot controla și, făcând acest lucru, îmi permite să excelez în alte domenii ale vieții mele, cum ar fi, de exemplu, fitness-ul, sunt în cea mai bună formă din viața mea.”, a spus acesta.

Jackson a devenit acum un influencer pe partea de fitness și este urmărit de mii de oameni pe TikTok și Instagram.

Lasă un comentariu