Povestea reală a Ioanei, soția primarului din Argeș care s-a sinucis: „Nu o voiau că era săracă”

eduard

Apar noi detalii în cazul morții suspecte a soției primarului din Argeș! Ioana Laura Bunda a fost găsită fără suflare joi dimineață. La doar 33 de ani, Ioana a decis să recurgă la un gest extrem lăsând în urmă trei copii și un soț.

Ioana Laura Bunda a fost găsită fără suflare joi în casă. Tânăra părea să fie fericită. Avea 33 de ani, era căsătorită cu primarul din Boțești și aveau împreună trei copii.

După venirea pe lume a primului copil ar fi apărut și divergențele.

Pentru Ioana și soțul ei viața părea să fie perfectă, cel puțin așa arătau imaginile din mediul online, dar nimeni nu ar fi știut povestea adevărată din sufletul tinerei mame. La o zi după ce au sărbătorit onomastica soțului și a copiilor, Ioana a fost găsită fără viață într-o cameră din casa sa. În dimineața zilei de 9 noiembrie, tânăra mamă a decis să își pună capăt zilelor după ce nu ar mai fi suportat dezamăgirile și suferințele îndurate.

Ce a dus la moartea tinerei mame? Ioana și-a pus capăt zilelor la 33 de ani

Jurnaliștii stirilekanald.ro au stat de vorbă cu o persoană apropiată a familiei care dorește să rămână sub anonimat pentru a nu accentua durerea familiei afectate de tragedie.

Ioana avea vise mari la care a renunțat după ce nu ar mai suportat durerea, neînțelegerile și suferințele.

Membrul familiei a povestit în exclusivitate pentru știrilekanald.ro că Ioana nu avea o situație materială foarte bună atunci când s-a căsătorit, era săracă și din acest motiv părinții soțului ei nu o voiau.
„Părinții soțului nu o voiau, și de când s-ar fi născut primul copil”, au spus apropiați de-ai acesteia.

Împreună, cei doi au arătat puterea iubirii și în ciuda împotrivirii celor din jur s-au căsătorit și au bazele unei familii.

Se pare că de la apariția primului copil discuțiile ar fi devenit din ce în ce mai accentuate până în ziua în care Ioana ar fi vrut să plece de acasă, Tânăra mamă avea o garsonieră pe care o închiriase în Topoloveni.

„Ar fi închiriat o garsoniera in Topoloveni și în dimineața aia i-ar fi zis că pleacă, sa vina el cu ea soțul dar el iară i a zis sa mai stea că rezolva el”

În dimineața tragediei i-ar fi spus soțului că va pleca și i-a cerut acestuia să plece împreună.

Bărbatul i-ar fi cerut să rămână cu promisiunea că el va rezolva întreaga situație. Într-un timp scurt, Ioana a mers într-o cameră din casă unde și-a pus capăt zilelor. Când soțul ei a mers în acea cameră, aproximativ la 15 minute după tragedie, a fost prea târziu.

„Când a ajuns el sus după 15 min nu a avut ce sa ii mai facă, a încercat să-i acorde primul ajutor până a venit ambulanta dar degeaba….”

Greutățile vieții și suferința ar fi împins-o pe Ioana la gestul necugetat. În compania prietenilor și a celor dragi tânăra nu își arăta suferința și nu discuta despre problemele de acasă. Apropiații Ioanei spun că avea o familie frumoasă care o susținea în toate planurile pe care le avea.

O prietenă de-a Ioanei a povestit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre problemele pe care le avea aceasta, dar și despre visele sale.

”Nu pot spune decât că era o fată foarte harnică și sufletistă. Cred că a reacționat la nervi pe moment. Nu a mai gândit. Nu ne vine să credem. Ea nu suferea de depresie. Era doar foarte sensibilă, nu era depresivă. O afecta orice.

Avem prea multe pe cap. Coafor, școala de asistenți, treaba de acasă, serviciu, copiii. Cred că era prea surmenată”, a explicat femeia.

Ioana urma un curs de coafor, era pasionată de această ramură. Creațiile ei au fost postate și pe contul său de Facebook, unde au primit numeroase aprecieri.

”Visul ei era coaforul, voia să-și deschidă un coafor”, a mai precizat apropiata Laurei Bunda.

Lacrimi și durere după tragedie. Ioana Laura Bunda va fi condusă pe ultimul drum

Apropiații spun că Ioana Laura era o fire veselă care nu arăta semne de depresie. Persoanele din jurul ei o apreciau și o iubeau foarte mult. Vestea morții ei a venit ca un fulger pentru cei dragi ei. Acum, s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu, pentru a o conduce pe ultimul drum duminică și pentru a o păstra în sufletele lor ca o amintire frumoasă și veselă, așa cum obișnuia să fie Ioana.

Tânăra de 33 de ani va fi condusă pe ultimul drum duminică. Aceasta va fi îmbrăcată cu una dintre rochiile pe care le-a purtat atunci când a cununat.

Lasă un comentariu