Povestea dramatică a dansatoarei lui Jennifer Lopez. Suzy Perez a ajuns să cerșească pe străzi

eduard

Suzy Perez a fost una dintre cele mai dorite femei din lume, mereu admirată pentru felul în care poza sau își făcea apariția la un eveniment. Aceasta se află într-o perioadă neagră. Cum a ajuns, de pe scenă, de lângă Jennifer Lopez, să cerșească pe străzi? Povestea sa pare un scenariu de film.

Suzy Perez, fosta dansatoarea a lui Jennifer Lopez care a ajuns să cerșească pe străzi
Suzy Perez era cu adevărat un sex simbol. Toți bărbații întorceau capul după ea în momentul în care o vedeau pe scenă, excelând în dans, lucru pe care l-a sesizat Lopez, care a și ales-o în trupa sa de balet. Din păcate, frumoasa brunetă este azi de nerecunoscut, are părut tuns scurt, haine murdare, este neîngrijită și cerșește pe străzi pentru a mai putea supraviețui încă o zi.

Fost model internațional, de pe scenă…la mila oamenilor. Bruneta a fost mințită că semnează cu o agenție din Italia, dar totul s-a dovedit a fi o înșelătorie. Aceasta a fost exploatată sexual, moment în care viața sa a luat o turnură la care nu s-ar fi gândit vreodată.

„Am luat bătaie soră cu moartea, am rămas invalidă și am pierdut trei locuri de muncă. Când am pierdut-o pe mama, m-am pierdut și pe mine. M-au bătut cinci bărbați deodată și m-au aruncat până unde au putut”

„Mama suferă de demență”
„Mama suferă de depresie, bipolaritate, scizofrenie și demență. În plus de asta, mai are și hernie de disc și traume infantile pe care nu le poate depăși. Scopul meu este, pas cu pas, să o fac să devină din nou lucidă și să fie parte din viața mea”
Savion Perez

Lasă un comentariu