Philip și Berna de la Puterea dragostei vor deveni părinți

0

Fanii sunt în culmea fericirii, după ce au afkat ultimele vești despre Philip și Berna de la Puterea dragostei!

Veste uriașă la Puterea dragostei! După ce s-au împăcat, Berna și Philip de la Puterea dragostei le-au făcut o bucurie incredibilă susținătorilor lor.

Povestea celor doi de dragoste începe să prindă contur în cel mai frumos mod posibil! Philip și Berna de la Puterea draogstei urmează să devină părinți!
În cadrul unui filmuleț de pe Tik Tok, Philip și Berna le-au dat vestea cea mare celor care au crezut atâta timp în povestea lor de dragoste!
Din fericire, problemele care au intervenit între ei la începutul toamnei au rămas în urmă. Atunci, Berna i-a reproșat logodnicului ei că nu a avut grijă de ea în perioada în care a suferit o operație estetică la nivelul sânilor.

„Philip, după două zile în care m-a ajutat, nu a mai avut chef să facă nimic. Mă trezea dimineața și apoi se întorcea acasă, seara târziu, chiar noaptea. Zicea că e la sală, că e ocupat, doar ca să se scuze că nu vrea să petreacă timpul cu mine și să mă ajute. Mi-a spus și medicul că o perioadă trebuie să mă ajute cineva petru că nu am voie să fac efort după ce mi-am pus silicoane, dar Philip nu a avut chef. Așa că am plecat de la noi de acasă, am plecat la mine, la Târgu Mureș”, a dezvăluit atunci tânăra pentru wowbiz.