Pepe, despre relația dintre fetițe și mama lor, Raluca Pastramă, după divorț: „Eu nu sunt și mamă, și tată!”

eduard

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu trei ani și și-au refăcut rapid viețile amoroase. Cei doi au rămas în relații bune și au păstrat legătura de dragul celor două fetițe ale lor, Maria și Rosa, care au rămas cu domiciliul la tatăl lor.

Fetițele Ralucăi Pastramă și ale lui Pepe au rămas la tatăl lor după divorțul părinților
La trei ani după pronunțarea divorțului, artistul a vorbit despre relația dintre el și fosta soție, Raluca Pastramă. Pepe a mărturisit că, după separare, fiicele lor, Maria și Rosa, au rămas să locuiască alături de el. Într-o declarație, el a subliniat că nu încearcă să îndeplinească rolul de mamă și tată în același timp şi lasă această responsabilitate Ralucăi.

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg și la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă, și tată. Doar tată! E normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal să meargă în vacanță și cu ea.

Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii, în timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg la mama lor’, a spus Pepe, într-o emisiune TV.

Pepe este foarte implicat în creșterea și educația fetelor pe care le are cu Raluca Pastramă
Pepe are trei copii, două fete din căsnicia cu Raluca Pastramă și un băiat din relația actuală, cu Yasmine, iar momentan nu se gândește și la al patrulea. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!’ se bucură din plin de momentele frumoase alături de familia sa și mărturisește că are un program foarte încărcat, iar timpul nu-i permite să aibă grijă de încă un bebeluș.

„În momentul de față suntem foarte ocupați și ne ocupă prea mult timp viața noastră. Nu am luat în calcul un alt copil, e destul de complicat, nu se știe pe viitor! Momentan e de ajuns! E greu cu 3!’, a spus Pepe.

Pepe este un tată foarte grijului și își iubește enorm copiii și se implică atent în creșterea și educația lor.

„Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Sportul e important și sănătos pentru copii și nu numai. (…) Eu o susțin în tot ceea ce face, nu îmi fac griji pentru nimic’, a declarat vedeta de la Antena 1.

Pepe și Yasmine Ody și-au deschis un business împreună
Pepe a deschis un magazin cu haine pe Calea Victoriei, afacere pe care a gândit-o ca pe un cadou pentru soția sa, Yasmine Ody.

„Tot timpul mi-au plăcut hainele. Și am cumpărat de peste tot. Tot călătorind, am descoperit niste lucruri foarte frumoase în Italia. Și mi-am zis că este momentul să ne îmbrăcăm de la propriul nostru magazin. Astăzi s-a deschis, oficial.

E afacerea familiei și am făcut-o în primul rând pentru Yasi. Ne vom ocupa amândoi, vom fi și noi în magazin să vindem, să întâmpinăm clientul. Evident însă, că avem și angajați. De asemenea, produsele pot fi comandate și de pe site-ul magazinului, a declarat Pepe pentru cancan.ro.

Lasă un comentariu