Pedeapsă de la mama: ce a primit un student care abia se mutase la cămin. I le-a pus pe toate într-un pachet

0

Viața de student este visul oricărui adolescent care abia așteaptă să plece de acasă, să capete o oarecare independență și să trăiască noi experiențe. Așa a fost și pentru un băiat din SUA care abia a așteptat să se mute la cămin. Gândul că nu mai are cine să-i facă observații și că este departe de casă i-a adus multă împlinire.

Ce i-a trimis pachet o mamă fiului ei proaspăt student mutat la cămin

Băiatul de 18 ani abia se mutase la cămin și într-o zi a primit un pachet de acasă. A venit numele mamei sale și adresa casei părintești, bucurându-se la gândul că a primit mâncare. Nu mică i-a fost mirarea, însă, când a descoperit că în pachetul de la mama lui nu doar că nu se găseau alimente, ci era o surpriză neplăcută.

Mama sa îl pedepsise: în cutie se aflau gunoaie din camera băiatului.

La început am fost încântat. Era ca atunci când primești pachet de la familie, de Crăciun. Am crezut că mama mi-a trimis niște bunătăți, dar de fapt am găsit gunoaie și hârtii pe care trebuia să le arunc înainte să plec la cămin, la facultate, a spus Connor.

Pedeapsă de la mama: ce a primit un student care abia se mutase la cămin. I le-a pus în pachet

Care este povestea, de fapt: înainte de a pleca la faculate, mama lui l-a rugat să-și facă ordine în cameră și să arunce toate gunoaiele/lucrurile de care nu mai are nevoie. Connor a promis că se va ocupa de asta, dar nu s-a ținut de promisiune și a plecat de acasă, lăsând gunoaiele să le strângă mama lui.

Femeia a vrut să-i dea o lecție, motiv pentru care a strâns gunoaiele din camera tânărului, dar nu le-a aruncat, ci le-a pus pe toate într-o cutie de carton și i le-a trimis lui la cămin.

L-am învățat pe Connor de mic să fie ordonat, iar acum merită să fie sancționat, a spus mama băiatului.

Așa se face că în loc să primească pachet cu mâncare de acasă, așa cum s-a așteptat băiatul, a primit o cutie de carton plină cu gunoaie din camera lui.