Pe 11 septembrie 2023, tânărul din imagine a fost declarat mort. Cum a „înviat din morți”, după o lună de zile

eduard

Tânăr „înviat din morți”. În data de 11 septembrie 2023, tânărul din imagine a fost declarat mort. El a „înviat din morți”, după o lună de zile. Cum a fost posibil așa ceva?

Un bărbat care a fost declarat mort a apărut cât se poate de viu în fața angajaților unei instituții publice.

Imaginează-ți că primești cenușa unui membru drag al familiei, care a murit, îl plângi la nesfârșit și apoi descoperi că acesta este cât se poate de viu.

E ca și cum te-ai trezi dintr-un coșmar, nu-i așa? Scenariul a devenit cât se poate de real pentru un bărbat care ar fi trebuit să fie…„mort”.

Tânăr „înviat din morți”. Tyler Chase a „murit” pe 11 septembrie 2023
În data de 11 septembrie 2023, Tyler Chase a fost declarat mort în urma unei supradoze de droguri.

Tânărul de 23 de ani se afla într-un program de reabilitare, după ce s-a luptat ani la rând cu viciul substanțelor interzise, scrie ladbible.com.

Americanul nu a luat legătura cu familia lui, mai mulți ani și a locuit pe străzi.

Apoi, următorul lucru pe care l-a primit familia a fost certificatul de deces și o urnă cu cenușa acestuia. Doar că nu era cenușa lui Tyler.

De fapt, Chase trăia pe stradă, când a aflat că nu mai beneficiază de asistență socială. În octombrie, a aflat că este, de fapt…„mort”.

„Mortul” a apărut la ușa celor de la Departamentul Servicii Umane, spre surprinderea angajaților DHS din Oregon.

„Au făcut o față… „Putem să vedem actul de identitate? Le-am dat actul”, a povestit Chase pentru KPTV, post afiliat Portland Fox.

„Păreau la fel de confuzi: „aici scrie că ești mort”.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânărul
Se pare că un bărbat a fost găsit mort în septembrie și avea asupra lui portofelul lui Chase (și implicit permisul său de conducere), cu numele, dar fără fotografie.

Legiștii din cadrul Multnomah County Medical Examiner’s Office l-au identificat pe bărbat drept Chase.

Biroul IML a anunțat familia „decedatului” și în data de 1 octombrie, cadavrul a fost incinerat. Se pare că bărbatul pe care îl credeau Chase i-a furat portofelul acestuia, în timp ce se aflau în centrul de dezintoxicare.

„Așadar, au găsit actele cu numele meu și au zis că mortul este Tyler Chase”, a povestit Chase.

„Au anunțat rudele, în cadrul protocolului obișnuit”.

A fost un șoc pentru familia lui Chase și una dintre verișoarele sale s-a pierdut cu firea. „Este greu să crezi că se poate întâmpla așa ceva. Nu are sens pentru mine”, a spus Latasha Rosales.

Un purtător de cuvânt al Biroului Legist a spus: „Regretăm nespus că s-a produs această confuzie”.

În prezent, protocoalele vor fi schimbate în cadrul instituției amintite. „De acum înainte, toate persoanele care vor fi găsite cu o identitate temporară asupra lor vor fi, totodată, amprentate, pentru confirmarea identității, pentru a ne asigura că așa ceva nu se va mai repeta”.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu