Păruială în gala eliminatorie de la Puterea Dragostei! Maria și Alexandra s-au bătut din nou!

0

Gala eliminatorie Puterea Dragostei a avut multe surprize neplăcute pentru câteva concurente!

Gala eliminatorie a emisiunii Puterea Dragostei a fost un spectacol pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. Lucrurile au degenerat foarte tare și a fost nevoie să intervină concurenții și chiar prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu. Deși cu greu se suportă și au avut nenumărate bătăi și altercații, Maria și Alexandra au întrecut orice măsură în gală.

Dacă pentru ceilalți totul părea o joacă între două fete care cumva… se alintă, lucrurile au avut o gravitate maximă.

Maria și Alexandra s-au bătut din nou, în emisiunea Puterea Dragostei!
Chiar și în afara orelor de filmare, Maria se pare că încearcă să se apropie cumva de Alexandra: “Maria, chiar și în afară orelor de filmare încearcă să se bage în seamă cu mine, dar o evit pe cât posibil! Cam asa se întâmplă în afara orelor de filmare. Au existat multe dați când i-am spus: “Maria, vezi că te evit, te rog, lasă-mă în pace!”.

De aici discuția a fost dusă pe o altă pistă și ambele concurente s-au enervat. Într-un joc de-a “șoarecele și pisica”, fetele au început să se pocnească și să se păruiască.

Cristina Mihaela: “Nu se mai poate așa cevaaaa! Nu se mai poate! Nu aveți bun simt! Dintr-o joacă să ajungeți la lucruri de genul acesta!”, țipă la ei prezentatoarea emisiunii care să rămas practic fără cuvinte.

În culisele emisiunii Puterea Dragostei, Alexandra incearcă să se calmeze și comentează: “Eu pur și simplu mă jucam cu nasul Mariei! Nu m-a lovit! Mi-a dat cu palmă peste față și în momentul ăla i-am dat o palmă după cap. Mi-a dat tare, m-a lovit… După aceea eu i-am dat cu palmă și apoi i-am băgat mâna în par! Că să vezi că pot să bag și eu mâna în par… dar mi-am rupt două unghii.”

Revenită în platou, Alexandra a cerut că Maria să fie mutată de lângă ea.

Cristina Mihaela: “O rog, pe Mariana să se așeze în locul Mariei, pentru binele nostru dar și al vostru. Pentru că nu mai vreau niciun fel de altercație, vă elimin și vă descalific pe amandouă! Si cu asta basta!”