Parintele Calistrat: Spune de 7 ori dimineata si de 7 ori seara aceasta rugaciune scurta si puternica

eduard

,,Spuneti de 7 ori dimineata si de 7 ori seara Imparate Ceresc pentru a va curati de lucrarea necurata a diavolului” spune Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni.

„Imparate Ceresc” este cea mai scurta si mai frumoasa rugaciune la indemana omului pentru a se curati de lucrarea necurata a diavolului si se spune de 7 ori dimineata si de 7 ori seara.

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni mai povesteste:

„Si m-a intrebat o data o doamna:

– Parinte, da unde o gasesc?

– In ziarul Buna Ziua Iasi…

– Da, parinte nu ma luati in gluma, eu n-am citit-o niciodata!

– Frumos…. stiti multe despre ortodoxie!

Pentru o baba fara carte, se zice de 7 ori Tatal Nostru… si spui „.. si nu ne duce pe noi in ispita, si ne izbaveste de cel rau..!” Ce vrei mai concret de atat, de la Dumnezeu?

Si vii tu sa lalai Acatistul de Taiat Unghiile, cu Acatistul de Mare Pricepre de Necaz, de Mare Ispita si Incercare…

Fa draga, Acatistul istoric al Mantuitorului care este de 2000 de ani in Cartea de Rugaciune, si nu veni tu cu literatura universala noua! S-au facut atatea actiste.. la inchis usa, la deschis usa, la aprins candela, la stins candela.

Rugaciunea Imparate Ceresc:

”Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul Adevărului, Cel ce pretutindenea ești și toate le plinești, Vistierul bunătăților și Dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea, și mântuiește, Bunule, sufletele noastre. Amin”.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu