Pajitura cu branza de vaci gata in doar 30 de minute – Perfecta pentru orice ocazie

eduard

Lista de ingrediente:

-1,5 căni de zahăr
-4 ouă
-100 grame de unt
-400 grame de brânză de vaci
-400 grame smantana
-6 linguri faina
-1 lingurita de bicarbonat de sodiu
-putina sare
-nuci, stafide, fructe confiate dupa preferinte
-1 plic praf de copt

Cum se prepara:

Cu ajutorul unui mixer, bate ouăle și zahărul până se formează o compozitie albă și zahărul se dizolvă.

Adăugați smântâna, brânză de vaci, apă și sare în compozitia de ouă, precum și untul bătut și amestecați totul.

Amestecați bine toate ingredientele și amestecați până la omogenizare.

Se cerne făina printr-o sită, se adaugă în aluat și se amestecă bine.

Tapetam tava cu hartie de copt, turnam aluatul si il dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade. Timpul de coacere este de o 30 de minute.

Pofta buna sa aveti!

Lasă un comentariu