Oferte de neratat de Black Friday la Lidl. Multe produse îndrăgite de români au reduceri colosale

eduard

Lidl, cel mai mare discount retailer din România, va demara campania de Black Friday 2023 joi, 9 noiembrie. La rafturi vei găsi electrocasnice la prețuri reduse. Spre exemplu, găsești aspiratorul fără sac la 399 de lei și fierul de călcat, cu aburi, la 79,99 lei.

Reduceri speciale de Black Friday
Retailerul a anunțat deja o parte din produsele care vor avea reduceri speciale în cadrul campaniei și se așteaptă ca lista să fie completată și actualizată la data de 9 noiembrie.

Poți să găsești fierăstrăul sabie (PARKSIDE PERFORMANCE) la 399 lei, mașina de găurit și înșurubat cu acumulator (PARKSIDE PERFORMANCE) la 249 lei, aspiratorul fără sac (PHILIPS seria 2000) la 399 lei, dar și bormașina cu percuție (PARKSIDE PERFORMANCE) la 249 lei.

Elecrocasnice la prețuri reduse
Totodată, românii vor putea cumpăra o mașină de găurit și înșurubat (PARKSIDE PERFORMANCE) la 349 lei, un fierăstrău pendular (PARKSIDE PERFORMANCE) la 259 lei, un încărcător baterie auto, cu funcție de pornire (ULTIMATE SPEED) la 149 lei, dar și un compresor portabil cu acumulator (ULTIMATE SPEED) la 149 lei.

Alte produse reduse: încărcător baterie auto, cu funcție de pornire (ULTIMATE SPEED) – 149 lei, fier de călcat, cu aburi (PHILIPS seria 1000) – 79,99 lei, mop cu abur, 2 în 1 (SILVERCREST) – 169 lei, plafonieră, include 3 becuri (LED LIVARNO home) – 149 lei, Hot Pot cu placă grătar (SILVERCREST® KITCHEN TOOLS) – 179 lei, mașină de tocat carne (SILVERCREST® KITCHEN TOOLS) – 149 lei.

Produse de Crăciun din 9 noiembrie
De asemenea, Lidl introduce în ofertă mai multe produse de Crăciun începând cu data de 9 noiembrie. Lidl face parte din grupul Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, Germania. Grupul deține și lanțul de retail Kaufland. Lidl operează în prezent peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări.

Black Friday 2023
Black Friday 2023 în România are loc pe data de 10 noiembrie 2023. În mod tradițional, în Statele Unite, Black Friday are loc întotdeauna în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie, atunci când pică Ziua Recunoștinței.

Black Friday promite să fie o zi extraordinară în 2023, datorită participării diverse a magazinelor. Anul acesta, Black Friday se anunță a fi mult mai spectaculos decât edițiile anterioare, în special datorită reducerilor reale și ofertelor autentice pregătite de magazine.

Chiar dacă evenimentul a avut un succes considerabil în privința vânzărilor în anii trecuți, ultimele sancțiuni au determinat comercianții să fie mai corecți atât față de ei înșiși, cât și față de public.

Lasă un comentariu