Obiectul de la care ar fi pornit incediul devastator de la Ferma Dacilor

eduard

Apar noi detalii șocante în cazul incendiului devastator de la pensiunea Ferma Dacilor. Anchetatorii au o nouă ipoteză în urma tragediei care s-a soldat cu 7 morți, printre care și 2 copii. Se pare că incendiul ar fi pornit de la scurtcircuit de la mansarda clădirii.

Ce se afla în mansarda pensiunii Ferma Dacilor

Incendiul devastator de la Ferma Dacilor, situată în satul Tohani, județul Prahova, ridică multe semne de întrebare. Anchetatorii au audiat angajații pensiunii, iar aceștia au precizat că la mansarda clădirii erau cel puțin șase reşouri. Acum, se ia în calcul ideea unui scurt circuit din declarațiile pe care le-au făcut angajații de la Ferma Dacilor, notează Antena 3 CNN.

Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit

Aceștia au precizat în fața anchetatorilor că rudele patronului au cerut reșouri pentru mansarda pensiunii, având în vedere că acolo nu era suficient de cald. Drept urmare, se crede că incendiul a pornit de la o supraîncărcare a sursei de energie electrică, ce ar fi dus la un scurtcircuit.

7 persoane au ars de vii

Miercuri dimineață, 27 decembrie, autoritățile au precizat că au găsit cadavrul carbonizat al unui copil, printre rămășițele clădirii.

„.A fost extrasă cea de-a șaptea victimă carbonizată (minor). Se continuă acțiunea de căutare”,au transmis reprezentanţii IGSU. Pompierii.

Conform autorităților, 26 de persoane se aflau în locația respectivă la momentul izbucnirii incendiului.

„Se pare că era o petrecere privată, erau 26 de persoane, foarte mult tineret, o persoană adultă de 48 de ani, o persoană care a încercat să meargă să-şi salveze copiii, numai că nu a mai apucat să iasă de acolo. Iar soţia dânsului cu unul dintre copii au fost duşi de dimineaţă la Spitalul Judeţean”,a declarat prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, scrie DIGI24.

Scandal mare înainte de izbucnirea incendiului

Alarma a fost dată la 6 dimineața de recepționera pensiunii! Construcţia, care funcţiona şi ca pensiune, şi ca restaurant, era ridicată, în mare parte din lemn şi trestie, deci flăcările s-au extins rapid. Pompierii s-au chinuit 7 ore să lichideze incendiul.

Înainte de izbucnirea incendiului puternic, martorii de la fața locului au precizat că la pensiune ar fi fost un scandal imens între doi soți. Un bărbat și-ar fi bătut soția chiar în noaptea de Crăciun. Alertați de țipetele femeii, clienții din locație au chemat gazdele. Martorii nu exclud ca tragedia să fi fost produsă de o mână criminală.

„Un client și-a bătut soția. A fost mare zarvă. Toată lumea a auzit țipetele femeii. A umplut-o pur și simplu de sânge, iar patronul i-a cerut imediat să plece. Bărbatul a părut că se liniștește, dar era foarte supărat că este dat afară. Nu excludem ca înainte de a părăsi pensiunea, acest bărbat să fi pus focul. În momentul în care a izbucnit incenndiul, pe la 5 dimineața, cam așa, toată lumea dormea în pensiune. Nu era nicio petrecere”,au declarat mai mulți dintre clienții care închiriaseră camere pentru Crăciun. „Se pare că era o petrecere privată, erau 26 de persoane, foarte mult tineret, o persoană adultă de 48 de ani, o persoană care a încercat să meargă să-și salveze copiii, numai că nu a mai apucat să iasă de acolo, iar soția dânsului, cu unul dintre copii au fost duși de dimineață la Spitalul Județean. Cel care a încercat să-și salveze copiii, înțeleg că era chiar un angajat”, a mai precizat acesta.

Lasă un comentariu