Oana Zăvoranu, dezvăluiri după anunțul divorțului de Alex Ashraf. Cum a aflat că este înșelată….

eduard

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să divorțeze după șapte ani de căsnicie, iar acum ies la iveală noi detalii legate de motivul separării lor.

Oana a confirmat decizia de separare prin intermediul unei postări distribuit pe rețelele de socializare, dar și printr-o declarație la Antena Stars, unde a spus că de acum este “o femeie liberă care are de unde alege”.

Oana Zăvoranu, după ce Alex Ashraf a depus actele de divorț: „Nu mi-am dat seama ce făcea cu banii”
„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege. Asta sunt eu, așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele” – a precizat Oana Zăvoranu, după ce pe portalul justiției a apărut acțiunea de divorț intentată de soțul ei.

Actrița a vorbit recent despre infidelitățile lui Ashraf și spune că a aflat în urmă cu câteva luni despre banii pe care el i-ar fi cheltuit cu amanta sa. Potrivit cancan.ro, site care a publicat și primele imagini cu cea cu care Ashraf ar fi înșelat-o pe Oana Zăvoranu, femeia pentru care vedeta a fost părăsită ar fi o tânără apropiată vârstei lui, căreia el îi plimbă câinii și pe care o așteaptă acasă la întoarcerea din Geneva, de unde lucrează.

Oana Zăvoranu spune despre amanta fostului ei soț că este o femeie “de la bordel”.

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel!

El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că el conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată!

Pentru că asta e, o prostituată. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar” – a relatat ea, potrvit sursei amintie mai sus.

Când a aflat Oana Zăvoranu că este înșelată
Actrița a mai dezvăluit că a aflat de infidelitatea lui Alex în vara acestui an, când a constatat că încep să lipsească bani din casă.

„Nu mi-am dat seama ce făcea cu banii, el lua așa câte puțin, câte puțin, fără să-mi dau seama. Cu cine a ajuns Alex să umble…Tot timpul îl stresa că vrea să fie vedetă. (…) Ea nu avea nimic, nici măcar un dulap. Am aflat asta abia prin iulie.

Mai mult, Oana fost împreună cu Alex la casa amantei, când el a aflat că aceasta l-ar fi înșelat.

„(…) Să vedem ce o să facă acum când nu mai are ce să mulgă de la Alex, cred că e fomică mare. Am o listă cu tot ceea ce este în casa aia luat din banii mei. Mi-a făcut lista chiar el, atunci când am mers împreună la ea acasă. Aflase că îl înșelase cu peștele și voia să se întoarcă acasă. Așa că ne-am dus de mânuță la ea.” – a mai spus ea, pentru aceeași sursă.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună din 2013. Ei s-au căsătorit după trei ani de relație, pe 9 septembrie 2016 și ambii au mai trecut printr-un mariaj înainte să se cunoască. Oana a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat în 2011. Iar Ashraf are și un copil din prima căsnicie.

Din 2017, cei doi dețin o clinică medicală care s-a închis recent, în vara acestui an.

Lasă un comentariu