Oana Zăvoranu, despre faptul că Pepe ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă: „Să se bată până la vine rău…”

0

Ce spune Oana Zăvoranu despre scandalul momentului, dintre Pepe și Raluca Pastramă, dar și despre ce s-a întâmplat în weekend.
Oana Zăvoranu continuă războiul cu Pepe și cu încă soția acestuia, Raluca Pastramă. În cadrul unui Instastory, Oana Zăvoranu a acceptat să răspundă unor întrebări delicate de-ale fanilor. Printre ele, vedeta a fost întrebată ce părere are despre faptul că Pepe ar fi lovit-o pe Raluca.
În ultimele zile, Pepe și Raluca sunt implicați într-un scandal fără sfârșit, după ce tânăra a obținut un ordin de restricție împotriva artistului și l-a acuzat de violență. Câteva zile mai târziu, Raluca Pastramă și-a retras plângerea, iar ordinul de restricție împotriva ei și a micuțelor a fost anulat.
În cadrul motivării lui Pepe în fața instanței, artistul a vorbit despre faptul că soția sa a mers la munte cu un grup de prieteni, printre care se află și un bărbat cu care Raluca ar fi flirtat intens în ultima perioadă, iar în ziua în care a primit ordin de restricție, Pepe și-a dorit să afle adevărul din partea ei.

În scandal s-a implicat și Oana Zăvoranu, care și-a spus părerea despre scandalul momentului din showbiz. Deși a evitat să vorbească prea mult despre acest subiect, fanii au insistat.
„Păi Rasputia știe chestii d-astea, că ea e avocatu’ și muscă pe perdea în timpul liber, că ea arenumai timp liber când nu mănâncă orice. Eu nu mă pricep. Mie mi se rupe și mi se-ndoaie, să se bată până le vine rău și după iar să se bată și după să se împace și să nu se mai certe niciodată”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory, vizibil amuzată de întreaga situație.

Raluca Pastramă și Pepe divorțează după 8 ani
Pepe și Raluca Pastramă au decis să pună punct căsniciei, după 8 ani. Artistul a anunțat că va fi un divorț simplu, la notar, însă, se pare că lucrurile se complică, iar cei doi vor ajunge în fața judecătorilor.