Oana Moșneagu, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie de Vlad Gherman, pe scena teatrului: ”Să învățăm să ne iubim”

eduard

Vlad Gheran și Oana Moșneagu au decis că este timpul să mai facă un pas important în relația lor.

Actorul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, la finalul piesei de teatru în care au jucat împreună, iar momentul a fost unul cu un puternic impact emoțional, în special pentru spectatorii aflați în public.

După doi ani de relație, Vlad Gherman și-a luat inima în dinți și a îngenuncheat în fața iubitei sale. Pentru oficializarea relației, actorul a dat tot ceea ce a avut mai bun, iar eforturile au fost răsplătite cu un memorabil ”DA”.

Scenele cu un nivel ridicat de romantism s-au petrecut vineri, 11 august 2023, la finalul unui spectacol de teatru, premiera ”Îmblânzirea scorpiei”, care a avut loc la Palatul Mogoșoaia, unde Vlad Gherman și Oana Moșneagu au jucat rolurile principale.

Oana Moșneagu, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Vlad Gherman
La finalul piesei de teatru, când cortina urma să se tragă, Vlad Gherman s-a așezat în genunchi în fața Oanei și a cerut-o în căsătorie.

Cu ochii la iubita lui, actorul a scos cutia cu inelul de logodnă din buzunar și și-a întrebat iubita dacă dorește să-și împartă viața cu el. Nu a durat mult până când Oana a răspuns afirmativ, în aplauzele spectatorilor.

În cadrul unei postări pe Instagram, Oana Moșneagu a publicat fotografiile din, poate, cea mai importantă premieră din viața lor, premieră ce s-a lăsat cu lacrimi de iubire, gânduri și viziuni mărețe.

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru.

Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie.❤️

Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață.

Vă iubim și vă mulțumim❤️ Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi. 💍👰🏽‍♀️🤵🏻”, a scris Oana în dreptul fotografiilor.

La începutul anului, Vlad Gherman declara că nu știe când va veni ziua cea mare, știe doar că are deja planul făcut și este în așteptarea momentului potrivit:

”Eu știu când o să se întâmple. Pot să cred și în chestia că există momente spontane, dar cred că în general e planificat.

O am și eu planificată, trebuie să se alinieze astrele și se va întâmpla”, a declarat actorul pentru CANCAN.RO, în urmă cu doar câteva luni.

Motivul pentru care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut terapie de cuplu
Ca în aproape orice cuplu există și momente de cumpănă, momente ce par să vină ca un test al iubirii și al răbdării.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au știut cum să gestioneze momentele critice din relația lor, motiv pentru care au fost conștienți că au nevoie de ajutorul unui terapeut de cuplu.

Pe principiul ”bate fierul cât e cald”, cei doi actori consideră că problemele trebuiesc rezolvate și discutate pe moment.

,,Am fost și în punctul în care unul a zis „nu mai pot, nu mai vreau, dar, din fericire, am reușit de fiecare dată să depășim momentele care păreau fără ieșire.

Cu muuultă comunicare, răbdare, uneori cu nervi întinși la maximum, cu efort, cu muncă cu propria persoană și chiar cu ajutorul unui terapeut de cuplu.

Da, da, noi am apelat la unul chiar la începutul relației noastre. Știu, vor fi cititori consternați de treaba asta.

Dar eu nu cred că trebuie să aștepți să fii în pragul divorțului ca să apelezi la un terapeut, așa cum nu te duci la medic înainte de ultima suflare, te duci de la primele semne de boală.”, au spus Oana și Vlad, în cadrul unui interviu pentru viva.ro.

Lasă un comentariu