Oana Monea s-ar fi simțit hărțuită la „Insula Iubirii”: „Am simțit că nu știe ce…

eduard

Oana Monea, fosta ispită de la „Insula Iubirii” 2023, ar fi fost victima unui abuz, la filmări, în timpul unei întâlniri cu unul dintre concurenți.

Totul s-ar fi petrecut, la sfârșitul lunii iulie, în timpul unei întâlniri cu Marius Moise, unul dintre concurenții din sezonul 7 al show-ului matrimonial, când tânăra a ajuns într-o cadă cu spumă împreună cu acesta. Se pare că la un moment dat, Marius i-ar fi luat mâna Oanei și ar fi așezat-o în zona intimă, fără ca ispita să primească vreun semn legat de ce urma să se întâmple, notează Libertatea. Ispita s-a simțit extrem de deranjată de gestul lui Marius.
Oana Monea: „Am simțit că nu știe ce înseamnă respect, bun simț”
Ulterior, pe rețelele sociale au apărut informații legate de incidentul prin care ar fi trecut Oana. Pe pagina de Instagram Centru Filia, ONG pentru drepturile femeilor, a apărut mesajul următor:

„‘M-a luat de mână și mâna mea, condusă de mâna lui, a ajuns într-o zonă intimă. Nu am 16 ani să mă emoționez la lucruri din astea mărunte, însă pentru nicio femeie, oricât de multă sau puțină experiență ar avea, nu este simplu să te trezești cu astfel de gesturi. Mă bucur că am putut să mă stăpânesc și să nu îi răspund cum mi-aș fi dorit cu adevărat să îi răspund. Am simțit că nu știe ce înseamnă respect, bun simț, sentimente, el știe doar ce înseamnă atracție sexuală și atât.‘

‼️Acesta este un act de hărțuire sexuală și nu are ce căuta în niciun joc de seducție. Doar DA înseamnă DA! Orice interacțiune de natură sexuală trebuie să se bazeze înainte de toate pe Consimțământ.

Cum a fost prezentat momentul în postările oficiale ale emisiunii? ‘Oana Monea și Marius Moise au fost filmați în ipostaze tandre în cada plină de spumă. Ce a urmat’ / ‘Între Marius Moise și ispita Oana Monea a avut loc o apropiere neașteptată’ / ‘Imagini interzise minorilor’ / ‘Ce i-a făcut concurentul pe sub apă ispitei’

Nu, hărțuirea sexuală nu este o „ipostază tandră”, „o apropiere neașteptată” sau un simplu clickbait. Aceste titluri minimalizează gravitatea actului și îl prezintă ca pe o sursă de divertisment.”

Oana Monea: „Nu există pentru mine omul ăsta!”
Marius Moise a intrat la Insula Iubirii cu iubita pe care o avea la momentul respectiv, Bianca Giurcă, pentru a-și testa relația. În timpul emisiunii, între Marius și ispita Oana au avut loc mai multe interacțiuni și întâlniri, dar nu s-a înfiripat nicio idilă între ei. Mai mult, Oana declara că nu vrea să mai audă de Marius, fiind extrem de mâhnită de comportamentul lui.

„Momentan până la sfârșitul emisiunii, până când se termină emisiunea nu am voie să vorbesc absolut nimic, dar nu îmi mai puneți întrebări despre omul ăsta. Atât vreau să vă spun! Nu există pentru mine omul ăsta, dar o să vă povestesc dacă mai țin sau nu legătura cu el” – a precizat Oana, într-o sesiune de Insta Stories.

Lasă un comentariu