O Vedetă Din ProTv A Ajuns De Urgență La Spital

eduard

O personalitate cunoscută de la ProTV se confruntă cu dificultăți serioase de sănătate, fiind nevoită să recurgă la îngrijire medicală de urgență, după o perioadă îndelungată în care s-a simțit rău. În doar trei ore, a trecut printr-un adevărat maraton chirurgical, suferind cinci intervenții.

Iulia Ionescu, prezentatoarea apreciatei emisiuni iLike IT de la ProTV, a trăit momente de coșmar, ajungând de urgență la spital din cauza unei stări de rău persistente. Inițial, ea a crezut că simptomele sunt cauzate de oboseală excesivă și de diverse alergii, ba chiar și de folosirea frecventă a spray-urilor nazale. Cu toate acestea, starea ei s-a dovedit a fi mult mai gravă, fiind diagnosticată cu o infecție severă la sinusuri, care a necesitat intervenții chirurgicale imediate.

„Acum mă simt mult mai bine, îmi revin încet și încep să mă bucur din nou de lucrurile mărunte. Nu a fost vorba de Covid-19, ci de o infecție gravă la sinusuri, care m-a adus într-o stare foarte gravă, fără să îmi dau seama. După operații, mi-am dat seama cât de rău eram, cât de mult îmi pierdusem din simțuri. Totul s-a întâmplat atât de treptat, încât nu mi-am dat seama că pierd controlul”, a mărturisit Iulia în cadrul unei emisiuni televizate.

Prezentatoarea a recunoscut că, dacă și-ar fi ascultat mai atent corpul și ar fi acționat mai repede, probabil că nu ar fi ajuns într-o asemenea situație extremă.

„Am fost epuizată tot anul, am avut momente în care efectiv nu mă puteam ridica din pat. Am crezut că e normal, că e din cauza vârstei – am 34 de ani – sau a altor factori. Am multe alergii și clar sistemul meu imunitar nu era în cea mai bună formă. Dacă aș fi acționat mai repede și nu mi-aș fi tratat singură simptomele, probabil că aș fi evitat complicațiile”, a explicat ea.

Problemele de sănătate ale vedetei au ajuns la un punct critic, iar medicii au fost șocați de starea ei când a ajuns la spital.

„Doctorul mi-a spus că nu își poate crede că am reușit să ajung pe picioarele mele la spital, cu o infecție atât de avansată. Mi-a spus că a operat mii de cazuri, inclusiv tumori, dar nu a văzut niciodată așa ceva. Mi-a spus că e un miracol că am ajuns la timp pentru a fi operată”, a povestit Iulia, evidențiind gravitatea situației.

Acum, după cele cinci intervenții chirurgicale suferite în doar trei ore, vedeta ProTV se află pe drumul recuperării, conștientizând cât de important este să îți asculți corpul și să acționezi rapid în cazul problemelor de sănătate.

Lasă un comentariu