O tânără acuză medicii că i-au băgat tatăl jandarm în mormânt

0

Mi-aţi băgat tatăl în mormânt! Este strigătul de durere al unei tinere, după ce tatăl ei, jandarm, a murit în timp ce aştepta să fie salvat de medici
Daniel Jurje, un tată iubitor, un soţ grijuliu şi un jandarm dedicat meseriei, a plecat vineri în ultima sa misiune. Pe drum, a fost implicat într-un accident grav în urma căruia a suferit o fractură de bazin. A fost dus la Spitalul din Târgu-Mureş, pentru a fi operat. Medicii au descoperit însă că era infectat cu coronavirus, iar intervenţia chirurgicală care trebuia să îi salveze viaţa nu s-a mai putut face.

Femeia povestește cum tatăl ei jandarm a fost băgat în mormânt cu zile
Trei zile a suferit pe patul de spital jandarmul, în aşteptarea operaţiei, spune fiica acestuia, care îi acuză pe medici că l-au lăsat să moară în chinuri.

„I-au găurit genunchii pe viu ca să îi bage niște greutăți, să îi bage șoldurile la loc. Pe viu.
L-am sunat și, pur și simplu, plângea de durere la telefon. Îmi zicea că nu mai poate, nu mai rezistă”, povestește fata jandarmului.

După zile întregi în care a trăit un calvar , în cele din urmă, jandarmul s-a stins. Înainte să moară, fiica sa îşi striga durerea şi şi pe reţelele sociale, unde a povestit despre modul inuman în care ar fi fost tratat tatăl ei.
Jandarmul era căsătorit de 20 de ani, iar fiica lui este proaspăt absolventă de liceu. Acum, familia, care crede că omul a murit cu zile, este hotărâtă să meargă în instanţă. Reprezentanții Spitalului Județean Târgu Mureș spun că nu au demarat o anchetă în acest caz pentru că deocamdată nu există o plângere oficială împotriva instituției.